Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

 

Med digitalisering mot framtiden – ledarskap för sjukvårdens förnyelse

DM-play. Vårdens digitalisering är inte längre ett val utan ett måste. Vilket ledarskap krävs för att tillvarata möjligheterna och överbrygga hindren? Hur ger man utrymme för lokal innovation utan att äventyra integritet eller patientsäkerhet? Vilka egenskaper måste digitaliseringens ledare ha?

Annons:

Vid REshape Innovation Center vid Radboud University Medical Center i Nijmegen i Nederländerna har Lucien Engelen och hans team utvecklat ett experimentlabb för att testa tekniska lösningar och arbetssätt för att möta sjukvårdens utmaningar. Detta sker i nära samverkan med patienterna. På detta seminarium får du ta del av Lucien Engelens visioner kring digital teknik och lyssna på Karolinska Universitetssjukhusets syn på den digitala tidens ledarskap.

Kommentarer