Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Överläkare Martin Ferletta kollar känsel med stämgaffel på Thomas Posts fot, diabetessjuksköterska Viktoria Lindberg tar blodtrycket. Just att vara en liten nära klinik, med goda relationer till patienterna är en av framgångsfaktorerna, menar de båda.

Överläkare Martin Ferletta kollar känsel med stämgaffel på Thomas Posts fot, diabetessjuksköterska Viktoria Lindberg tar blodtrycket. Just att vara en liten nära klinik, med goda relationer till patienterna är en av framgångsfaktorerna, menar de båda. Bild: Fredrik Karlsson/Bildbyrån

Karlskoga toppar listan i diabetesvård

Karlskoga lasarett är bäst i landet på att ta hand om diabetespatienter, enligt Dagens Medicins jämförelse. Trygghet i tekniken, nära mellan medarbetarna och strukturerat arbetssätt banar väg för framgången.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »