Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Hållbar digitalisering – så förändras svensk sjukvård

Annons:

Digitalisering förändrar branscher, sjukvården är inget undantag. Samtidigt finns en oro för onödigt vårdsökande och bristande patientsäkerhet. Vi diskuterar vad som krävs för en hållbar digitalisering, hur det blir en del av befintligt ekosystem och hur vi förändrar organisation och arbetssätt.

Towa Jexmark, vd, Capio Go, Margareta Danelius, chefläkare, Capio Go, Daniel Olsson, vice vd, Capio Närsjukvård, Göran Stiernstedt, statlig utredare, Ann Carlsson, vd, Apoteket och Fredrik du Rietz, patient.

Moderator: Mikael Nestius, vd, Bonnier Business Media

Kommentarer

Jag är ingen robot:   2 + 5 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler