Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Sabina Joyau efterträder Håkan Tenelius som näringspolitisk chef.

Sabina Joyau efterträder Håkan Tenelius som näringspolitisk chef. Bild: Anna Rut Fridholm

Ny näringspolitisk chef hos Vårdföretagarna

Sabina Joyau är ny näringspolitisk chef hos Vårdföretagarna.

Annons:

Hon har arbetat på arbetsgivar- och branschorganisationen sedan 2015 som näringspolitisk expert. Hon har lång erfarenhet från Försäkringskassan, riksdagen och som politisk sakkunnig på socialdepartementet.

– Med dagens komplicerade parlamentariska lägen är det en förutsättning att förstå hur politiken fungerar. Det gör Sabina Joyau och vi är därför glada att välkomna henne som näringspolitisk chef, säger Inga-Kari Fryklund, förbundsdirektör i ett pressmeddelande.

Kommentarer