Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Vilket sjukhus är bäst i Sverige?

På onsdag publicerar Dagens Medicin de tre vinnarna i Bästa sjukhuset 2018 och den omfattande databas som utgör underlaget.

Annons:

– Vi vill kartlägga kvaliteten i arbetet på de svenska akutsjukhusen och samtidigt lyfta fram dem som lyckas. I en tuff vårdvardag är förebilder och inspiration viktigare än någonsin, säger Christina Kennedy, chefredaktör på Dagens Medicin.

För sjunde året i rad delar Dagens Medicin ut utmärkelsen Bästa sjukhuset i kategorierna universitetssjukhus, mellanstora sjukhus och mindre sjukhus. Vinnarna 2017 i respektive kategori var Norrlands universitetssjukhus, Västerviks sjukhus och Capio S:t Görans sjukhus. Hur det går i år avslöjas onsdagen den 23 januari klockan 05.00.

– Jag hoppas att vi kan bidra genom att lyfta fram dem som gjort ett gott jobb, och fråga ut dem om vilka arbetssätt som funkat så att kollegor på andra ställen kan få nya idéer och insikter, säger Christina Kennedy.

Kommentarer

Jag är ingen robot:   2 + 7 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler