Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Bild: Mostphotos.

Kronans apotek + Doktor.se = sant

I samarbete med den digitala vårdgivaren Doktor.se lanserar nu Kronans apotek drop in-mottagningar för enklare vårdärenden.

Annons:

Enligt ett pressmeddelande från Kronans apotek är det två apotek i Stockholmsområdet som blir först med de nya enheterna men tanken är att de ska bli fler med tiden. Vid enheterna kommer det bland annat att erbjudas blodtrycksmätning, vaccination och digital spirometri. Genom samarbetet med Doktor.se finns även möjlighet till läkarkontakt, recept och receptförnyelse.

– Det är inte helt ovanligt att man går och tänker att man till exempel borde  vaccinera sig eller kanske kolla upp en ömmande hals utan att riktigt ha kommit sig för att göra det. Genom vår drop-in kan man nu, i avskildhet och utan tidsbokning, droppa in när man har tid eller kanske är på apoteket ändå för att köpa plåster, säger Charlotte Stenbeck, affärsutvecklingschef på Kronans Apotek, i pressmeddelandet.

Relaterat material

Kommentarer

Jag är ingen robot:   4 + 4 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler