Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

”De reaktioner vi får till oss är förstås de negativa. Men vi vet att det är många som tycker att det här är ett jättebra avtal. Medarbetare som tidigare inte belönats av systemet men som nu får belöningar. Många är nöjda och tror på avtalet och förstår idén med det”, säger Gunilla George på Vårdförbundet.

”De reaktioner vi får till oss är förstås de negativa. Men vi vet att det är många som tycker att det här är ett jättebra avtal. Medarbetare som tidigare inte belönats av systemet men som nu får belöningar. Många är nöjda och tror på avtalet och förstår idén med det”, säger Gunilla George på Vårdförbundet. Bild: Ann Jonasson/Bildbyrån

Sjuksköterskor flyr från NKS akut

Ett tjugotal sjuksköterskor har sagt upp sig från Intensivakuten på Nya Karolinska. För sjuksköterskan Madeleine Arpell, som sade upp sig i torsdags, blev det nya avtalet mellan regionen och Vårdförbundet droppen.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »