Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Köpet av vårdcentralen i Åmål avbryts

Medpro clinic, som den 1 april gick ut med att de skulle köpa vårdcentralen i Åmål, blir inte den nya ägaren. Affären blir inte av, skriver Provinstidningen Dalsland.

Annons:

Det som inte alls var ett aprilskämt, då de nytilltänkta ägarna var på plats på vårdcentralen, blev visst det ändå. Båda parter trodde att det som kvarstod att förhandla om var lättlösta saker. Men sent i förra veckan blev det klart att affären inte blir av, efter att advokater från respektive företag gett upp efter en ”lång och fruktlös telefonkonferens” skriver Provinstidningen Dalsland.

I december beslöt Västra Götalandsregionen att bryta kontraktet med den nuvarande ägaren, efter att stora brister i verksamheten framkommit. Vem som nu ska ta över Åmåls enda vårdcentral är fortfarande ovisst.

Kommentarer

Jag är ingen robot:   2 + 5 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler