Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

”Vi kommer dessvärre att behöva initiera en stängning redan under våren om vi inte får bättre villkor”, säger Pär Gyllfors, verksamhetschef på Astma- och allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus. Här med patienten Mikael Andersson.

”Vi kommer dessvärre att behöva initiera en stängning redan under våren om vi inte får bättre villkor”, säger Pär Gyllfors, verksamhetschef på Astma- och allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus. Här med patienten Mikael Andersson. Bild: Erik Simander/Bildbyrån

Företag överger vårdvalen i Stockholm

Flera mottagningar inom Stockholms vårdval stänger nu med hänvisning till att ersättningarna inte har höjts på åratal. Astma- och allergimottagningen vid S:t Görans sjukhus ger snart upp om inget ändras.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »