Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Bild: Thinkstock

Telefoniproblem slår mot vården

Onsdagens telefoniproblem hos Telia gör att det är svårt att ringa till vårdcentraler och sjukhus i Skåne.

Annons:

Region Skåne meddelade på onsdagsmorgonen via Twitter att det är svårt att ringa till många av regionens vårdcentraler och sjukhus till följd av ett nationellt telefoniproblem. Akutnumren 112 och 1177 Vårdguiden ska dock inte påverkas av problemen.

Orsaken till felet ska ligga hos den tekniska leverantören Telia.

Enligt Telias presstjänst påverkar driftsstörningen bolagets företagskunder i hela landet med olika typer av växellösningar. Telias presstjänst kan inte lämna några uppgifter om andra regioner ska ha drabbats och hade vid lunchtid på onsdagen ingen uppgift kring vad som orsakat felet eller när det kunde vara avhjälpt.

Kommentarer