Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Receptet för nationella e-hälsostrategier

Ekosystem och partnerskap är nyckelord för att lyckas med nationella e-hälsostrategier. Matthew Swindells på NHS England är en drivkraft i Englands nationella digitaliseringsstrategi. 

Annons:

Om Sverige ska lyckas uppnå vision e-hälsa 2025 är det viktigt att ta lärdom av andra länders misstag och framgångar. I England har nya nationella och regionala program inrättats för att; stödja och påskynda övergången till värdebaserad vård, stödja integrerade vårdsystem och maximera användbarheten av den information som redan finns tillgänglig genom ett innovativt program för folkhälsan i hela England. Hör Matthew Swindells, tidigare rådgivare till Patricia Hewitt och nu vice VD för NHS England ansvarig för Operations and Information, dela med sig av sina erfarenheter och lyssna på paneldeltagarnas diskussion om hur visionen i Sverige kan uppnås.

Moderator: Christina Kennedy, chefredaktör, Dagens Medicin

Talare: Matthew Swindells, vice VD för NHS England ansvarig för Operations and Information, 

Panel: Maja Fjaestad, statssekreterare, socialdepartementet, Heidi Stensmyren, ordförande Sveriges läkarförbund, Daniel Forslund, bitr. regionråd, Region Stockholm och SKL:s beredning för digitalisering, Carolina Wallenius, Sverigechef, Cerner, Emma Skoglund, patientföreträdare, Ung cancer

Kommentarer

Jag är ingen robot:   4 + 7 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler