Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Världens bästa nära vård 2044? - så förändras kraven på primärvården

Hur och var vill svenskarna möta sin nära vård? Vad kan och vill de göra själva och när behöver de vård? Hur ska kommuner och regioner organisera sig? Kan fikakompisar till ensamma äldre vara lika viktigt som kvällsöppet på vårdcentralen?

Annons:

Tillsammans med en expertpanel ska vi ta fram en konkret bild av vad som kommer att krävas av den nära vården 2044.

Med utgångspunkt i sitt senaste delbetänkande inleder regeringens särskilda utredare Anna Nergårdh med en tillbakablick på hur primärvården fungerat och organiserats det senaste kvartsseklet.

Talare: Anna Nergårdh, särskild utredare, God och nära vård, Carl-Johan Robertz, chef Hälsostaden Ängelholm, Magnus Isacson, ordförande, Svensk förening för allmänmedicin, Annika Roman, chef för vård- och omsorgsförvaltningen, Örebro kommun

Mattias Millbro, ordförande, Ung med MS, Christina Kennedy, chefredaktör, Dagens Medicin samt Ulrika Sharifi, vice ordförande, Psykologförbundet. Detta är ett jubileumsseminarium som hålls med anledning av att Dagens Medicin i år fyller 25 år, landets enda oberoende branschbevakare av hälso- och sjukvården.

Kommentarer