Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Paneldebatt i Almedalen om samverkan. Från vänster: Jonas Andersson, regionråd i Västra Götalandsregionen (L), Erik Slottner borgarråd och ordförande i äldrenämnden i Stockholms stad (KD), Patrik Sundström, SKL, och patientföreträdaren Hans-Inge Persson.

Paneldebatt i Almedalen om samverkan. Från vänster: Jonas Andersson, regionråd i Västra Götalandsregionen (L), Erik Slottner borgarråd och ordförande i äldrenämnden i Stockholms stad (KD), Patrik Sundström, SKL, och patientföreträdaren Hans-Inge Persson. Bild: Petra Hedbom

Samordning som begrepp ifrågasätts

Om samordning kring en patient inte ens fungerar mellan olika kliniker inom samma sjukhus, är det kanske dags att tänka om. Frågan lyftes när Västra Götalandsregionen och kommuner diskuterade i Almedalen.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »