Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Sofia Palmquist blir ny vd för Aleris.

Sofia Palmquist blir ny vd för Aleris. Bild: Pressbild

Hon tar över Aleris

Sofia Palmquist blir ny vd och koncernchef för Aleris.

Annons:

Sofia Palmquist är i grunden civilekonom och har varit verksam inom olika ledande befattningar inom Capio sedan 2007. I dag är hon vd för Capio S:t Görans sjukhus och i april 2020 tillträder hon sin nya roll på Aleris.

– Genom att erbjuda hälso- och sjukvårdstjänster med hög kvalitet, god tillgänglighet och innovativa behandlingsmetoder till våra patienter vinner vi det fortsatta förtroendet från både patienter och uppdragsgivare, säger Sofia Palmquist i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Jag är ingen robot:   4 + 7 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler