Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

 Sjukvården i Vänersborg möts när kommunen ska gå med i Samverkande sjukvård. Bakre raden från vänster: Helen Karlsson, enhetschef vid Mobila vårdteamet, Gun Ström, distriktssköterska vid Jourcentralen i Trollhättan, Karin Hermansson, IVA-sjuksköterska vid ambulansen, Jasmin Källberg, distriktssköterska vid ambulansen och Ann-Charlotte Nilsson, sjuksköterska på MÄVA. Sittandes från vänster: Maria Larsen, distriktssköterska i hemsjukvården, Maria Klingberg, projektledare Samverkande sjukvård, Maria Karlsson, vårdutvecklare Samverkande sjukvård och Maria Berntsson, sjuksköterska i Orust kommun.

Sjukvården i Vänersborg möts när kommunen ska gå med i Samverkande sjukvård. Bakre raden från vänster: Helen Karlsson, enhetschef vid Mobila vårdteamet, Gun Ström, distriktssköterska vid Jourcentralen i Trollhättan, Karin Hermansson, IVA-sjuksköterska vid ambulansen, Jasmin Källberg, distriktssköterska vid ambulansen och Ann-Charlotte Nilsson, sjuksköterska på MÄVA. Sittandes från vänster: Maria Larsen, distriktssköterska i hemsjukvården, Maria Klingberg, projektledare Samverkande sjukvård, Maria Karlsson, vårdutvecklare Samverkande sjukvård och Maria Berntsson, sjuksköterska i Orust kommun. Bild: Johanna Svensson/Bildbyrån

Västsvenska vårdaktörer blir Årets brobyggare

Genom ett golvnära samarbete över såväl professions- som vårdgivargränser har NU-sjukvården suddat ut det famösa stuprörs­tänket. Nu tilldelas Samverkande sjukvård utmärkelsen Årets brobyggare.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »