Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Bild: Getty Images

Berätta om din verklighet

Spridningen av det nya coronaviruset påverkar hela sjukvården och alla som arbetar i den. Dela med dig av din egen berättelse så kan vi tillsammans kan dokumentera bilden av coronavardagen i hälso- och sjukvården.

Annons:

Vi lever i en tid när allt ställs på ända, då rutiner faller och nya måste uppfinnas på nolltid. När svårt sjuka patienter måste omhändertas på sjukhusen och andra delar av vården sätts på sparlåga. Det är tungt, det är tufft och det är stressigt.

Mitt i allt detta kan vi behöva berätta för varandra om hur det är, just där vi är, just nu.

Därför vill vi på Dagens Medicin samla in berättelser och bilder från er läsare från jobbvardagen mitt i coronakrisen. Tillsammans kan vi dokumentera denna tid och dela historier, om smått och stort, om livet på jobbet som måste pågå, trots allt.

Gör så här: mejla till oss på coronavardag@dagensmedicin.se eller posta din berättelse på sociala medier med hashtag #DMcoronavardag. Du får gärna skicka bilder. De berättelser som skickas in till oss kan komma att publiceras, antingen i Dagens Medicins tryckta utgåva eller på dagensmedicin.se.

Varmt välkommen med din berättelse!

Åsa Uhlin
Redaktionschef
Dagens Medicin

Kommentarer