Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Här möts läkare vid Karolinska universitetssjukhuset inom specialitet medicinsk gastro­enterologi och hepatologi. Samtliga undervisar på grundutbildningen vid läkarprogrammet T5-6. Rad 1: Markus Birk, Magnus Holmer, Ghazaleh Mohammadian Kermani. Rad 2: Stephan Haas, Greger Lindberg, Kotryna 
Truskaite. Rad 3: Sophie Walton Bernstedt, Erik von Seth, Bonnie Bengtsson
Rad 4: Ann-Sofie Backman, Martin Måhl.

Här möts läkare vid Karolinska universitetssjukhuset inom specialitet medicinsk gastro­enterologi och hepatologi. Samtliga undervisar på grundutbildningen vid läkarprogrammet T5-6. Rad 1: Markus Birk, Magnus Holmer, Ghazaleh Mohammadian Kermani. Rad 2: Stephan Haas, Greger Lindberg, Kotryna Truskaite. Rad 3: Sophie Walton Bernstedt, Erik von Seth, Bonnie Bengtsson Rad 4: Ann-Sofie Backman, Martin Måhl.

Digital diskussion gav mer snack

En dag innan 80 läkarstudenter skulle samlas för sin tredagarskurs i gastromedicin på Karolinska universitetssjukhuset kom regeringens besked om att all högre undervisning skulle ske på distans. ”Bära eller brista”, tänkte kursledarna och ställde om till digitalt.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »