Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Dan Eliasson, generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap; Olivia Wigzell, generaldirektör för Socialstyrelsen; Emma Spak, chef för hälso- och sjukvårdssektionen vid SKR och Johan Carlson, generaldirektör för Folkhälsomyndigheten. Omstart Sverige modererades av Dagens Medicins Petra Hedbom.

Dan Eliasson, generaldirektör för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap; Olivia Wigzell, generaldirektör för Socialstyrelsen; Emma Spak, chef för hälso- och sjukvårdssektionen vid SKR och Johan Carlson, generaldirektör för Folkhälsomyndigheten. Omstart Sverige modererades av Dagens Medicins Petra Hedbom.

”En risk att fokusera bara på uppskjutna operationer”

Det behövs ett strategiskt tänkande och arbete med de stora folkhälsofrågorna för att klara av sjukvårdens utmaningar. Det menade paneldeltagarna vid Dagens Medicins och Dagens Samhälles evenemang Omstart Sverige.

Den här artikeln är endast tillgänglig för betalande prenumeranter

Logga in eller bli prenumerant här nedan för att läsa vidare.

Bli prenumerant och få tillgång till hela Dagens Medicin

250kr /mån
  • Få tillgång till tidningens innehåll på dagensmedicin.se
  • Få papperstidningen per post
  • Läs hur du vill: i mobilen, på datorn eller i papperstidningen
Klicka här för att i stället prova digitalt i 30 dagar »