Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Blogg


Ing-Britt Perssons blogg Publicerad 2020-02-13

Hälsoskola för vanartiga gossar

Detta är opinionsmaterial. Åsikterna som förs fram här är upphovsmannens egna.

Donald, Harvey, Bill, Per, Eskil, Johannes, Göran, J-C, Anders, Lasse, Bosse, Olle och alla ni andra med uppförandeproblematik, se hit, här är utbildningen för er!

Efter att ha gått kursen ”Sköt dig själv” kommer ni att ha förbättrat er hälsa avsevärt. Självklart mår man mycket bättre om man slipper uppståndelse, kriser, sömnlöshet, nervösa ryckningar, panikångest, skilsmässor och draget från mediadrevet. Att kunna få behålla sitt jobb är definitivt hälsobringande. Veta vad som passar sig i samhället är ganska avgörande för om livet ska löpa mjukt och fint. Krockar i storleken mentala kärnkraftsincidenter gör vi bäst i att undvika eftersom de skadar vår hälsa.

Kursinformation: Kursen är på heltid med obligatorisk närvaro. Hemuppgifter såväl som skriftliga tentamina förekommer. Disciplin råder i lärosalen, mobiler och alkohol förbjudet under lektionstid. Alkoholfri läsk som Muminbrus är däremot tillåtet på fredagar. Kursledarna kommer direkt från arbetslivet. Sjukhusbibliotekarien har hört ryktas att många är lärare och bibliotekarier som har kvalificerat sig genom gedigen utbildning, långt arbetsliv, massiv livserfarenhet och det viktigaste av allt, inga pinsamma incidenter bakom sig. Garderoben gapar helt tom på skelett till förmån för Burberry-rockar, någon Canada Goose och flera Fjällräven.

På grundkursen lär vi oss hur vi uppför oss mot kvinnor. Fortsättningskursen innehåller moment som hur vi behandlar barn, hur vi iakttar ett gott uppförande mot gamla, halta och lytta samt regnbågsfolk där vi fördjupar oss i ett extra inlagt specialmoment.

För att få ut examensbevis krävs hundraprocentig närvaro samt alla rätt på tentamina. Hårt? Hell, yes! Det här är inget för veklingar, men väl för på olika sätt missanpassade individer i samhället. Ett annat namn för utbildningen skulle kunna vara korrektionsskola.

Garanterad förbättring eller kursavgiften tillbaka. Du som känner dig osäker på din kunskapsnivå, ansök i tid! Med otillräcklig kompetens riskerar du omplacering eller att bli av med jobbet samt övriga uppdrag. Ingen vill kännas vid dig. Du blir paria light. Stäm i bäcken och sök nu innan du fått kicken ut ur saloonen med ändan före!

Finns den här kursen i verkligheten? Inte än.

Kommentarer

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nominera till Guldpillret 2020

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Vill du publicera ett debattinlägg? Mejla debattredaktören på debatt@dagensmedicin.se

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61 

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här! (Obs! Använd endast om nödvändigt. Pressmeddelanden och annat hänvisas till vanliga redaktionsmailen, se ovan.)

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier