Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Jönköpings Län

Smärtläkare, Jönköping

Publicerad 2017-02-16 16:20

Vill du arbeta som smärtläkare på en av Sveriges bästa operations- och intensivvårdskliniker?

Vi söker
Vi söker specialistläkare med stort intresse för att genom egen utveckling ge patienter med smärta den allra bästa vården. Vi söker en specialist inom anestesi- och intensivvård, psykiatri, allmänmedicin, neurologi, rehabiliteringsmedicin eller ortopedi. Tilläggsspecialitet algologi är önskvärt och en merit, men inget krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning till att börja med.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att bli en team medlem på smärtenheten som är en liten specialiserad enhet inom kliniken, där läkare och sjuksköterskor arbetar tillsammans i team. Vårt arbete drivs framåt av våra ambitioner att ge patienten förbättrad livskvalitet i vardagen och vid svår sjukdom. Vi befinner oss i en fas där vi behöver förstärka vår läkarstab på smärtenheten för att möta upp behovet av kompetens inom området smärta i regionen. Vi sätter våra mål högt och har som ambition att vara en förebild i sättet att bedriva modern, effektiv och patientfokuserad verksamhet inom området för smärtterapi. Vi ställer höga krav på våra medarbetare när det gäller medicinsk kompetens och förmågan att driva utvecklingen framåt inom området. Som specialistläkare hos oss får du en fortsatt god kompetensutveckling och stora möjligheter att driva egen utveckling inom området. Vid intresse för och/eller pågående egen forskning finns goda möjligheter att kombinera detta med klinisk tjänstgöring.

Det här får du arbeta med
Smärtenheten bedriver avancerad farmakologisk-, invasiv- och fysioterapeutisk smärtterapi. Vi erbjuder en välutvecklad, kvalitativ poliklinisk bedömning och behandling av patienter med malign- och kronisk smärta samt har en sjukhusövergripande konsultverksamhet.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du som person är självgående och har en god samarbetsförmåga. Vi tror även att du är van att ha en helhetssyn och att du är strukturerad och kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Hör gärna av dig till verksamhetschef Martin Holmer, 036-32 29 75, vårdenhetschef Erik Samuelsson 036-32 13 93 Facklig företrädare är Maria Häggström, tfn 036-32 29 41

Vill du vara med? Sista ansökningsdag är den 19 mars 2017. Välkommen med din ansökan till tjänsten som smärtläkare hos oss!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 340 medarbetare inom intensivvård, operationssjukvård, separat dagkirurgisk verksamhet, steriltekniskverksamhet, smärtenhet och en administrativ enhet. Vi har en genomarbetad kvalitetspolicy och är certifierade enligt ISO 9001:2008. Ambitionen är att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Klinikens gemensamma vision: Tillsammans skapar vi den bästa vården.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Allmänmedicin, Anestesi-intensivvård, Internmedicin, Neurologi, Rehabilitering

 • Arbetsgivare

  Region Jönköpings Län

 • Stad

  Jönköping

 • Land

  Sverige

 • Publiceringsdatum

  2017-02-16

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!