Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

Biomedicinsk analytiker/medicinsk biolog, Klinisk patologi, Linköping

Publicerad 2017-03-20 10:41
Sista ansökningsdatum: 2017-04-09

Bilden visare en medarbetare

Till enheten klinisk patologi på Universitetssjukhuset i Linköping söker vi nu en positiv och glad kollega till vårt härliga gäng. Universitetssjukhuset i Linköping (US) är ett modernt universitetssjukhus med vård, forskning och utbildning i framkant. Universitetssjukhuset erhöll silverplatsen i Dagens Medicins ranking av Sveriges universitetssjukhus.

Klinisk patologi är en länsövergripande, ackrediterad enhet med avancerad teknik och fokus på patientsäkerhet. Här arbetar cirka 90 personer inom yrkesgrupperna läkare, biomedicinska analytiker, biologer, cytodiagnostiker, undersköterskor, laboratorietekniker, laboratoriebiträden, obduktionstekniker, läkarsekreterare och vårdadministratörer. Vårt största arbetsområde är cancerdiagnostik men vi ansvarar även för punktionsmottagning samt obduktions- och bårhusverksamhet. Vår verksamhet präglas av en snabb teknisk utveckling där bland annat digital patologi och en NGS-plattform redan är etablerad och i drift.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med bearbetning av histopatologiska preparat, vilket innefattar omhändertagande av preparat, inbäddning, snittning och färgning med mera. Det laborativa arbetet är omväxlande med mycket manuellt handarbete.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har examen som medicinsk biolog. God kunskap i svenska språket är ett krav. Erfarenhet av histologiskt arbete är meriterande. Vi kommer även att erbjuda internutbildning.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, noggrann och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta både självständigt och i grupp och ser möjligheter i förändringar.

Anställning och information
Vi erbjuder tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Andreas Levander, 010-103 49 73.

Facklig företrädare för:
Vårdförbundet, Helen Wilhelmsson, 010-103 15 07.
Naturvetarna, Sara Axelsson, 010-103 22 58.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 april 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Klinisk patologi/cytologi, Biomedicinsk analytiker

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Linköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-04-09

 • Publiceringsdatum

  2017-03-20

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!