Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

Distriktsläkare, Vårdcentralen Skänninge

Publicerad 2017-03-20 10:48
Sista ansökningsdatum: 2017-04-09

Bilden visare en medarbetare

Skänninge stad med anor från 1100-talet är naturskönt belägen i det böljande kulturlandskapet. I upptagningsområdet finns små tätorter men övervägande landsbygd. Vårdcentralen är väl fungerande med stabil och flexibel personal. Vi är knappt 20 anställda varav tre ordinarie distriktsläkare samt utbildningsläkare. Patient- och personalenkät med toppenresultat i Östergötland och en god tillgänglighet för våra 6 300 listade patienter. Det finns goda pendlingsmöjligheter från Motala, Linköping och Tranås.

Vi söker dig som attraheras av den lilla vårdcentralen där många av dina kollegor har en hög kompetens och har arbetat i flera år. Skänninge vårdcentral är en öppen och positiv arbetsplats där vi hjälps åt och ställer upp för varandra. Vi har i flera år haft mycket goda resultat i patientenkäten, vilket vi är stolta över och arbetar för att behålla. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsbeskrivning
Vi är en stabil läkargrupp sedan flera år och har aldrig behövt använda oss av hyrläkare. Vi har avsatt tid i läkargruppen som möjliggör och bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega! Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med bland annat mottagning, BVC, ansvar för eget äldreboende samt jourverksamhet. Du handleder studenter och utbildningsläkare samt deltar i vårdcentralens utvecklingsarbete. Om du har intresse för sidouppdrag uppmuntrar vi det. Vi ser att det kan höja den medicinska kompetensen inom kollegiet samt främjar samarbetet över klinikerna och dessutom kan det bidra positivt till individens upplevelse av arbetsinnehållet. Önskar du deltidstjänstgöring går det också bra.

Utbildning och erfarenhet
Vi ser gärna att du är specialist inom allmänmedicin eller specialist inom angränsande specialitet såsom internmedicin, geriatrik eller barnmedicin med ett intresse av allmänmedicin. Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan) samt svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv, strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Vi värnar om våra relationer i gruppen varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt och är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Lönesättning efter individuell överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Jessica Björk, 010-104 86 78, jessica.bjork@regionostergotland.se
MAL Christina Rosén, 010-104 86 58, christina.rosen@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 9 april 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Allmänmedicin

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Skänninge

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-04-09

 • Publiceringsdatum

  2017-03-20

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!