Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Stockholms Läns Landsting

Specialitetsansvarig överläkare i obstetrik, Södertälje sjukhus

Publicerad 2017-09-04 11:14

Vill du vara med och leda Stockholms mest expansiva förlossningsenhet? Välkommen till förlossningen/BB på Nya Södertälje Sjukhus!

Vi erbjuder: Tjänst som specialitetsansvarig överläkare inom obstetrik. Du kommer att vara medicinskt ansvarig läkare för förlossningen, BB och specialist-MVC och fortsätta driva utvecklingen av vår verksamhet. Du ingår i ledningen och utgör en av nyckelpersonerna inom kliniken.

Vår verksamhet är inne i ett expansivt skede med cirka 2200 förlossningar under år 2017. I dagarna flyttar vi in i splitternya lokaler på Nya Södertälje Sjukhus med 7 förlossningsplatser och 17 eftervårdsplatser. Vi är en mindre, dynamisk enhet med korta beslutsvägar. Du erbjuds hög delaktighet, stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är inom verksamhetsområde Kvinnor-Barn som har ca 100 medarbetare varav ca 24 läkartjänster inom Gynekologi och Obstetrik (inkl 5 ST-tjänster) och 10 barnläkartjänster. Som specialist ingår du i joursystemet och arbetar med både obstetrik och gynekologi. Det finns ett etablerat gott samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset kring vård, utbildning och FoU verksamhet. Journalsystemet Take Care används gemensamt med Karolinska och primärvården.

Kvalifikationer: Specialist inom obstetrik och gynekologi. Erfarenhet av ledarskap och gedigen kännedom om förlossningsverksamhet. Forskningserfarenhet är meriterande, men är inget krav.

Personliga egenskaper: Du har ett starkt intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling. Att få andra att växa är en av dina viktigaste drivkrafter. Du är en ansvarsfull, flexibel, kreativ och positiv person med god självkännedom. Du har lätt för att samarbeta och gillar att bygga team, både med läkarkollegor och andra yrkeskategorier. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Heltid, (dagtid) med jourtjänstgöring.

Kontakt
Henrik Overödder 
Verksamhetschef VO Kvinnor-Barn
08-550 240 00
Fackliga representanter
Leif Kinnari, 08-550 240 00
Referensnummer: 146810

Yrkesområde: Specialistkompetenta läkare

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Övrig info: Vi erbjuder friskvård, eget personalgym och möjlighet att delta i kompetensutvecklingsprogrammet Humanistisk Medicin. Sjukhuset är centralt beläget med mycket goda kommunikationer med Stockholm via pendeltåg eller buss (22 minuter från Liljeholmen).

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Obstetrik och gynekologi, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Stockholms Läns Landsting

 • Stad

  Södertälje

 • Land

  Sverige

 • Publiceringsdatum

  2017-09-04

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Åldersgräns

Borde det finnas en övre åldersgräns för att få behålla läkarlegitimation?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar