Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Företagsläkare, Göteborg

Publicerad 2017-09-11 13:24
Sista ansökningsdatum: 2017-09-24

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Vi behöver nu förstärka våra läkarresurser i Göteborg.
Vi erbjuder en heltidstjänst, men omfattningen kan diskuteras.
Är du intresserad av teamarbete, vill bidra till en välfungerande verksamhet och ett gott arbetsklimat kan vi erbjuda dig ett intressant arbete med goda arbetsvillkor.

Kompetens finns inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Som företagshälsovård är vårt uppdrag att arbeta utifrån ett främjande, förebyggande och rehabiliterande perspektiv.

Arbetet bedrivs måndag till fredag på kontorstid, inget arbete på obekväm arbetstid förekommer. Företagshälsovården bedriver verksamhet i Göteborg, Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg.

Arbetsuppgifter
Som företagsläkare hos oss är ditt fokus att på ett konsultativt sätt vara ett professionellt och opartiskt stöd till arbetsgivare och arbetstagare. Du är medicinskt ansvarig i individärenden och rehabiliteringsprocesser och arbetar tvärprofessionellt i team med företagssköterskor, psykologer, hälsoutvecklare, ergonomer och arbetsmiljöingenjörer.

Som företagshälsovård är vårt uppdrag att arbeta utifrån ett hälsofrämjande, förebyggande och rehabiliterande perspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är specialist inom företagshälsovård/arbets- och miljömedicin eller har specialistkompetens inom t.ex. allmänmedicin, rehabmedicin eller psykiatri. Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande, men vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Du tycker om att arbeta i team och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta. Arbetet har hög självständighetsgrad, och vi är måna om våra medarbetares kompetensutveckling.

Övrigt
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.

Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/5628

Kontakt
Pernilla Carlsson, enhetschef, 0708-46 79 78
Kerstin Hammerbo, HR-chef, 0767-64 99 30
Facklig företrädare
Stina Borén, Läkarförbundet, 010-441 45 88

Sista ansökningsdag 2017-09-24

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Företagsläkare

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Göteborg

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-09-24

 • Publiceringsdatum

  2017-09-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar