Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Leg. psykolog med arbetsorganisatorisk kompetens, Göteborg

Publicerad 2017-09-11 13:43
Sista ansökningsdatum: 2017-09-24

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Vi behöver förstärka våra resurser då en av våra medarbetare går på föräldraledighet.

Hälsan & Arbetslivet arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap.

Arbetsuppgifter
Arbetet sker på organisations-, grupp- och individnivå och är av främjande, förebyggande och återskapande karaktär. I arbetet ingår ledarutveckling, grupputveckling, handledning, genomförande av föreläsningar/utbildningar och konflikthantering. En del av arbetet är arbetsförmågebedömningar och att ta emot enskilda individer för samtalsstöd, ofta handlar det om personer med stressrelaterad problematik. Arbetet bygger mycket på att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer, HR och medarbetare. Du arbetar i team som består av psykologer, ergonomer, företagsläkare, företagssköterskor, hälsoutvecklare, arbetsmiljöingenjör och FHV-sekreterare.

Kvalifikationer
Vi söker en leg. psykolog, gärna med specialistkompetens inom arbets- och organisationspsykologi eller motsvarande. Arbete med ledarutveckling och arbete med ledningsgrupper är meriterande. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet från kliniskt arbete och intresse för samarbete och utveckling av kundrelationer. Arbetet förutsätter goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet från företagshälsovård eller annat arbete inom intäktsfinansierad verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.

Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Göteborg
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/5823

Kontakt
Enhetschef Pernilla Carlsson, 0708-46 79 78
HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767-64 99 30

Sista ansökningsdag 2017-09-24

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Psykolog

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Göteborg

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-09-24

 • Publiceringsdatum

  2017-09-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar