Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Örebro Län

Länsverksamhetschef till Anestesi- och intensivvårdskliniken, Region Örebro Län

Publicerad 2017-12-06 15:06
Sista ansökningsdatum: 2018-01-08

Den 1 januari 2016 sammanfördes Anestesi- och intensivvårdsverksamheten i Region Örebro län till en gemensam länsklinik med verksamhet förlagd till Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Sedan dess har ett omfattande förändringsarbete pågått, som inneburit en positiv utveckling och ett intensivt arbete med att förenkla och förbättra vårdflöden och arbetssätt. Det har varit tufft och utmanande, men vi har kommit långt och vi är stolta över att ha åstadkommit stora förändringar med bibehållen kvalitet. Vi planerar även att utöka kapaciteten under de kommande åren genom att fortsatt förbättra våra vårdflöden, öka antalet intensivvårdsplatser, modernisera och bygga nytt.

Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning, utbildning och utveckling. Aniva-kliniken ingår i område opererande och onkologi som står för en stor andel av den sålda vården i vår region. Vi är en relativt ung klinik och tillsammans är vi närmare 500 medarbetare som har patientens bästa för ögonen och som välkomnar förändring som bidrar till förbättring. De strategiska målen för hälso- och sjukvården och kliniken är väl förankrade i verksamheten, vi har en fullbemannad läkarkår och våra medarbetare vittnar om ett trivsamt arbetsklimat.

Vi söker nu en länsverksamhetschef som på ett övergripande plan vill leda vårt fortsatta utvecklingsarbete för såväl patienters som personalens bästa. Som länsverksamhetschef har du hela länets Aniva-resurser till ditt förfogande och ditt uppdrag är fortsätta bygga en sammanhållen länsklinik. Du har ett samlat ledningsansvar som inkluderar verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. 12 engagerade chefer finns vid din sida; läkarchef, avdelningschefer och en klinisk professor med forskningsansvar. Alla kunniga stöttepelare och dina förlängda armar ut i verksamheten.

Du kommer att rapportera till områdeschefen och ingå i ledningen för Område opererande och onkologi.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning och som har en bakgrund inom akut eller opererande verksamhet, gärna anestesi och/eller intensivvård. Du har erfarenhet av ledarskap, är visionär och strategisk och har en tydlig framtidsbild och insikt rörande hälso- och sjukvårdens utveckling och utmaningar. Vi vill att du har god förståelse för forskningens betydelse för införandet av nya metoder och arbetssätt, gärna med egna forskningsmeriter.

Du behöver ha förmåga att leda en verksamhet med helhetssyn, handlingskraft och öppenhet. Det är viktigt att du är en lyhörd och relationsinriktad person med förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat.

Kontakta gärna vår konsult Agneta Värmon på ProAstri för ett konfidentiellt samtal. Du är välkommen med din intresseanmälan senast den 8/1www.proastri.se

Kontaktpersoner

Agneta Värmon
Rekryteringskonsult
070-732 55 00
agneta@proastri.se

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Anestesi-intensivvård, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Region Örebro Län

 • Stad

  Hela Region Örebro Län

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-01-08

 • Publiceringsdatum

  2017-12-06

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar