Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Studierektor, Vänersborg

Publicerad 2018-01-12 13:00
Sista ansökningsdatum: 2018-01-31

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
ST-utbildningen i allmänmedicin i Västra Götalandsregionen har ett gott rykte och antalet ST-läkare har ökat markant de senaste åren. Idag är vi två studierektorer för ST-utbildningen i Fyrbodal men behöver vara tre, och söker därför en kollega.

Om arbetet
Arbetet är roligt, omväxlande och stimulerande och det finn stora möjligheter till egna initiativ och utvecklande kontakter. Vi ansvarar för att våra ST-läkare har ett kvalitativt gott utbildningsklimat och får god handledning. Vi deltar i utbildningsplanering, utför kompetensvärderingar och anordnar vissa utbildningsmoment, t.ex. seminariedagar och kurser. Arbetet som studierektor utförs producentneutralt, dvs. vi arbetar med såväl offentliga som privata vårdcentraler och har många kontakter med handledare och verksamhetschefer.

Vi har vår arbetsplats på FoU-centrum på Vänerparken i Vänersborg där även vår utbildningsassistent finns. Arbetet innebär också en del resor inom regionen, t.ex. till våra vårdcentraler och till möten med andra studierektorer i regionen. Vi deltar även i nationella möten årligen med studierektorskolleger i hela Sverige.

Om dig
Du är specialist i allmänmedicin och har handledarutbildning med praktisk erfarenhet. Du har ett gediget intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor, och tycker om att arbeta i team. Du har god social kompetens, eftersom arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt.

Villkor
Uppdraget som studierektor är tidsbegränsat under 2 år, med möjlighet till förlängning, och kan kombineras med arbete som distriktsläkare på offentlig eller privat vårdcentral i Fyrbodal. Studierektorsuppdraget omfattar 40 %.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 %
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8914

Kontakt
Studierektor Kerstin Holmberg , 070-082 50 18
Studierektor Lena Thorin Westerberg , 072-734 14 60
Tf studierektorschef Per Backman , 070-869 22 26
Facklig företrädare
Fredrik Pellmé, Sveriges läkarförbund , 073-972 87 36

Sista ansökningsdag 2018-01-31

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Allmänmedicin, Övrigt

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Vänersborg

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-01-31

 • Publiceringsdatum

  2018-01-12

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar