Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


KPMG

Verksamhetsrevisor / konsult med inriktning mot hälso- och sjukvård till KPMG i Stockholm

Publicerad 2018-02-06 11:43
Sista ansökningsdatum: 2018-02-28

På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1700 medarbetare på ett 50-tal orter. Läs mer på www.kpmg.se

KPMG Offentlig sektor
KPMG har genomfört en kraftfull satsning på den offentliga sektorn för att kunna erbjuda våra tjänster primärt till olika offentliga aktörer. Vi har samlat företagets kompetens inom en specialistavdelning för Offentlig sektor. Avdelningen bemannas med konsulter på många orter i landet och hålls samman genom en gemensam ledning. Tack vare kompetens och erfarenhet av teoretiska och praktiska problemlösningar har KPMG lyckats bli en betydande marknadsaktör inom området. Vi behöver nu bli fler konsulter för att kunna fortsätta växa inom landsting / regioner där hälso- och sjukvården är det huvudsakliga branschområdet.

Basen i avdelningens arbete är verksamhetsrevision. I denna del arbetar vi som s.k. sakkunnigt biträde till förtroendevalda revisorer i kommuner och landsting. Utifrån detta och med utgångspunkt i våra konsulters specialistområden arbetar vi även med rådgivning till kunder inom främst kommuner och landsting.

Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter inom olika typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. KPMG har aktiva kundrelationer med över hälften av landets landsting / regioner och har ramavtal med de flesta av dessa inom revision eller rådgivning. Inom företaget finns ett mycket aktivt globalt nätverk kring hälso- och sjukvård som bl.a. genomför och publicerar studier samt utvecklar nya tjänster.

Vem söker vi?
Vi söker dig som kan hälso- och sjukvård. Du bör ha praktisk erfarenhet av flera års arbete i ledande ställning från hälso- och sjukvård alternativt som revisor/konsult med inriktning mot hälso- och sjukvårdsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hur politiskt styrda organisationer fungerar. Om du är certifierad kommunal revisor är detta ett plus men inte ett krav. Det är också en merit ifall du har något eller några specialistområden där du besitter stora kunskaper. Vi ser framför oss att sökande har universitetsexamen inom samhällsvetenskap / ekonomi / hälso- och sjukvårdsadministration eller liknande.

Du behöver ha stor vana av och vara skicklig på att uttrycka dig skriftligt. Det mesta vi levererar är i form av skriftliga rapporter vilket ställer krav på såväl analytisk som stilistisk förmåga. Rapporter föredras också och vi räknar med att du är en van presentatör.

Rollen innebär visst ansvar för att utveckla kundrelationer och vi ser därför gärna att sökande har en affärsmässig förmåga.
Placeringsorten är Stockholm. Våra kunder är utspridda i landet och ett visst inslag av resande i tjänsten förekommer.

Ansökan
Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Ditt personliga brev beskriver dina förmågor och erfarenheter utifrån det vi beskrivit under rubriken "Vem söker vi?". Vi ser fram emot din ansökan till senast 28 februari 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Endredi, 08 723 9743, andreas.endredi@kpmg.se eller Karin Helin Lindkvist, 070 245 60 30, karin.helin-lindkvist@kpmg.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Övrigt

 • Arbetsgivare

  KPMG

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-02-28

 • Publiceringsdatum

  2018-02-06

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra utbildningar