Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Gävleborg

Utbildningsledare till Kliniskt träningscentrum (KTC) Gävle

Publicerad 2018-02-09 14:49
Sista ansökningsdatum: 2018-03-04

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trygg och jämlik vård för alla oavsett bakgrund och identitet? Ta chansen nu! Kom och jobba med oss på Kliniskt träningscentrum, KTC! Vi erbjuder Dig att bli en av oss i teamet på KTC, som organisatoriskt tillhör hälso- och sjukvårdsgemensamma resurser. På KTC arbetar i dagsläget tio utbildningsledare varav två HLR-samordnare. KTC möjliggör utveckling och fördjupning av kunskaper hos såväl enskilda medarbetare som team i verksamheterna.

Utbildningarna utgår från den kliniska vardagen och omfattar allt från träning av grundläggande individuella färdigheter till simuleringsövningar i team. Utbildningarna genomförs enligt fastställda koncept eller är formade utifrån verksamheternas behov och begäran. I lokalerna har även regionens verksamheter möjlighet att bedriva utbildningar i egen regi. KTC genomgår just nu utbildning för att bli en HBTQ-certifierad enhet, vilket innebär att vi värdesätter mångfald och strävar efter att arbeta utifrån ett normkritiskt förhållningssätt KTC samverkar till viss del med sjuksköterskeutbildningen vid Högskolan i Gävle och läkarstudentgrupperna från Uppsala Universitet, AT- och ST-läkarutbildningen i regionen.

Arbetsuppgifter
Som utbildningsledare kommer dina uppdrag primärt att ligga inom ämnesområdena trycksår, sårvård, kompressionslindning. Du kommer att vara en del av överbryggningen mellan specialistvård och primär- och hemsjukvård. Allt eftersom finns möjlighet att utveckla och utöka ämnesområden. Som utbildningsledare planerar, genomför och utvärderar du utbildningsinsatser inom teoretiska och praktiska träningsmoment med hela Region Gävleborgs hälso- och sjukvårdsverksamheter som uppdragsgivare och arbetsfält. Du utbildar efter vårdhandbokens nationella riktlinjer och regionens rutiner. Målet är att stärka den professionella kompetensen hos personalen för att skapa personalsäkerhet och därmed ökad patientsäkerhet. Utbildningarna utgår från den kliniska vardagen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från primärvård och/eller hemsjukvård, gärna med vidareutbildning. Du tycker det är viktigt att skapa smidiga övergångar i vården av vår gemensamma patient. Du värdesätter mångfald och vill bidra till vår strävan att arbeta utifrån ett normkritiskt förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta enskilt och i team. Vi ser en fördel i om du har erfarenhet av att undervisa och handleda. Körkort erfordras.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Arbetgivarens referensnummer: RS 2018/237

Senaste ansökningsdatum: 2018-03-04 23:59:59

Övrigt
Kontaktperson(er)
Angelica Högberg, Enhetschef
Tel: 026-65 02 58, 072-229 58 18
Email: angelica.hogberg@regiongavleborg.se

Eva Reidemar, Utbildningsledare
Tel: 026-15 45 38
Email: eva.reidemar@regiongavleborg.se

Eva Ilar, Utbildningsledare
Tel: 026-15 43 38
Email: eva.ilar@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare
Ritva Fridell, Vårdförbundet
Tel: 026-15 65 96
Email: ritva.fridell@regiongavleborg.se

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Sjuksköterska

 • Arbetsgivare

  Region Gävleborg

 • Stad

  Gävle

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-03-04

 • Publiceringsdatum

  2018-02-09

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra utbildningar