Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Västernorrland

Enhetschef för kirurgläkare till Specialistvården, Örnsköldsvik Region Västernorrland

Publicerad 2018-02-14 10:43
Sista ansökningsdatum: 2018-03-05

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten för kirurgi, urologi och ÖNH svararar för sjukvård inom ett upptagningsområde omfattande ca 250 000 invånare. I Örnsköldsvik har den kirurgiska verksamheten en primärjourslinje gemensam med ortopedkliniken. En bakjourslinje finns för kirurgi och ytterligare en för ortopedi. Verksamheten utbildar ST-läkare och handleder AT-läkare samt studenter utplacerade under läkarutbildning vid Umeå Universitet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en enhetschef till Länsverksamheten för kirurgi, urologi och ÖNH. Som enhetschef för läkargruppen leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har arbetsmiljö, ekonomi- och personalansvaret för verksamheten och vid din sida finns regionens stödfunktioner, din chef och kollegor. I din roll verkar du för ökat samarbete med flera verksamheter och aktörer, exempelvis inom kirurgverksamheten, andra verksamheter vid sjukhuset, vårdaktörer inom länet samt med de övriga Norrlandslänen.

Kvalifikationer
För att lyckas i arbetet krävs att du har akademisk utbildning inom för rollen relevant område samt gedigen chef- och ledarerfarenhet. Har du god kännedom om vården och dess organisation samt erfarenhet av att leda komplexa organisationer är det meriterande.

Du är en ledare som uppmuntrar till delaktighet, du har förmåga att inspirera och engagera medarbetare och trivs med att stå i arbetsgivarrollen. Vidare har du förmåga att se de stora sammanhangen men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner som du kan motivera dina medarbetare att nå tillsammans med dig. Genom samarbete både intern och externt når du mål och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, du har vana av att lösa konflikter på ett konstruktivt sätt där alla känner sig respekterade. Vid denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Du är direkt underställd verksamhetschefen för länsverksamheten och ingår i dess ledningsgrupp. Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på fyra år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke.

Varmt välkommen med din ansökan!
Anställning
Tidsbegr Chefsskap
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2018-03-05

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Leif Israelsson
Verksamhetschef
Telefon: +4660181459
E-post: leif.israelsson@rvn.se

Lars Rocksen
Ångermanlands Läkarförening
E-post: lars.rocksen@rvn.se

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Region Västernorrland

 • Stad

  Hela Västernorrland

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-03-05

 • Publiceringsdatum

  2018-02-14

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra utbildningar