Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Örebro län

Överläkare/specialistläkare inom hörsel och balansrubbningar Audiologiska kliniken, Örebro

Publicerad 2018-03-14 09:56
Sista ansökningsdatum: 2018-04-15

Du som är audiolog är välkommen att söka tjänsten som överläkare/specialistläkare hos oss på Audiologiska kliniken. Med anledning av pensionsavgång och en utökad verksamhet söker vi nu en ny läkarkollega.

Vi kan erbjuda arbete på en klinik med mycket hög ambitionsnivå. För närvarande har vi fyra läkartjänster och för rätt person finns mycket bra utvecklingsmöjligheter och goda möjligheter till egen forskning.

Arbetsuppgifter:
Du arbetar med utredning, diagnostik, behandling och rehabilitering/habilitering av barn och vuxna med hörsel och balanssjukdomar.

Du förväntas vara aktiv och ibland ha ledande roll i teamarbete avseende personer med svår hörselnedsättning, tinnitus och balanssjukdomar. Du arbetar med implanterbara hörapparater och cochlea implantat.

Forsknings och utvecklingsarbete samt viss undervisning ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
För tjänsten som överläkare/specialistläkare krävs specialistkompetens i hörsel och balansrubbningar.

Arbetet bygger på ett stort engagemang, lyhördhet, en positiv grundinställning, en god kollegial gemenskap, god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har ett etiskt och professionellt förhållningssätt i alla möten. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Claes Möller, professor em/överläkare, medicinskt ledningsansvarig
Telefon: 070-373 80 99

Regina Göransson, tf verksamhetschef
Telefon: 019-602 20 31

Facklig företrädare:
Läkarförbundet
Annukka Huttunen-Rittenberg, överläkare, Vuxenhabiliteringen
Telefon: 019-602 93 53

Hemsida: www.regionorebrolan.se/audiologiskakliniken

Sista ansökningsdag:
2018-04-15

Ärendenummer:
HoS:2018:226

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Audiologiska kliniken är en självständig klinik och är en av de största universitetsklinikerna i landet med verksamhet i Örebro, Karlskoga och Lindesberg. Vi är cirka 60 medarbetare som bidrar till verksamhetens goda arbetsklimat och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Vi tillämpar sammanhållen hörselvård vilket innebär att vi har alla i hörselvård ingående yrkeskategorier. Audiologiska kliniken är en aktiv partner i Örebro universitets audionomutbildning som är landets största. Örebro universitetet och Audiologiska kliniken bedriver tillsammans en audiologisk utbildningsavdelning där bland annat alla audionomstudenter genomför sin verksamhetsförlagda utbildning. Vid Örebro universitet finns även läkarutbildning. År 2011 startade Audiologiska kliniken CI-verksamhet för vuxna tillsammans med Öron-, näs- och halskliniken.

I nära samarbete med vår klinik finns Audiologiskt Forskningscentrum, AudF, som bedriver patientnära klinisk forskning. AudF är Sveriges största audiologiska forskningsenhet och har en mycket hög aktivitet med professor i Audiologi och cirka 20 aktiva forskare. AudF arbetar som brygga mellan sjukhuset och universitetet och ingår i Institutet för Handikappvetenskap, IHV.

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Övrigt, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Örebro län

 • Stad

  Örebro

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-04-15

 • Publiceringsdatum

  2018-03-14

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra utbildningar