Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Landstinget i Värmland

Specialistläkare, öron-näs och halssjukvården, Värmland

Publicerad 2018-04-16 14:12
Sista ansökningsdatum: 2018-05-14

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Öron, näsa och hals ingår i område slutenvård och har ett länsövergripande ansvar för ÖNH-sjukvården i Värmland. Den huvudsakliga verksamheten bedrivs i Karlstad där vi förutom mottagningsverksamhet även har vår jourverksamhet samt egen avdelning med 12 slutenvårdsplatser.

Vi har mottagningsverksamhet även i Arvika, Kristinehamn och Säffle. Kliniken har också länsövergripande ansvar för hörselvården, där utbudspunkterna är något fler. Vi har en bred verksamhet som utreder och handlägger basala ÖNH-sjukdomar inklusive frågeställningar som röst-/talstörningar, hörselrubbningar, ÖNH-onkologi, allergi, yrsel, sväljrubbningar, snarkutredningar, näs- och bihålebesvär mm. Vi har bred operativ verksamhet inkluderande förutom basal ÖNH-kirurgi även esofageala störningar, mjukdelar/ÖNH-onkologi, näs-, bihåle- samt mellanöronkirurgi.

Kliniken har drygt hundra anställda, inkluderande hörselvården, varav 12 är specialistläkare och 7 är ST-läkare. Vi har pågående forsknings- och utvecklingsarbete och tar periodvis emot studenter från Örebros läkarprogram. Landstinget har väldigt generösa program för forskningsintresserade. Karlstad är ett trivsamt ställe att bo på. Stadskärnan är full av liv och utbudet för den kultur-, sport- eller fritidsintresserade är stort. Skärgården är rik på spännande öar att upptäcka och för den som föredrar skog och mark, finns aktiviteterna sommar- som vintertid inte långt bort. Karlstads näringsliv är utvecklat, inkluderande ett antal myndigheter och Karlstad universitet. Det finns även ett stort utbud av skolor med olika profiler. Förbindelserna till Nordens tre största städer är alla väldigt goda och Karlstad Airport flyger även på Europa.

Beskrivning: Du kommer att som specialist alternera mellan vårdavdelningsansvar, handledning av yngre kollegor, öppenvårdsmottagning huvudsakligen förlagd till Karlstad, men även med regelbundenhet ut i länet samt självständig operativ verksamhet.
Du förväntas ingå i vår beredskapsjourlinje kvällar, helger och nätter.
Kvalifikationer: Du ska ha specialistkompetens inom ÖNH och kunna vara med och sköta vårt breda uppdrag inom länet. Vi söker dig som är professionell, kommunikativ och har en bra samarbetsförmåga.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Längd:Tillsvidare
Ansök senast:2018-05-14
Referensnummer:Dnr CSK/181903
Antal platser:2

Kontaktperson:Karin Ehinger, verksamhetschef 054-61 52 06 Facklig företrädare:Per Gissén, Läkarföreningen 054-61 77 75

Övrigt:Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Öron-näsa-hals

 • Arbetsgivare

  Landstinget i Värmland

 • Stad

  Hela Värmland

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-05-14

 • Publiceringsdatum

  2018-04-16

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra utbildningar