Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

ST-läkare, Röntgenkliniken, Linköping

Publicerad 2018-04-17 11:00
Sista ansökningsdatum: 2018-04-30

På Röntgenkliniken vid universitetssjukhuset i Linköping bedrivs högspecialiserad bilddiagnostisk verksamhet inklusive bildstyrd interventionell behandling, mammografiscreening och endoskopi samt undervisning, utveckling och forskning. Vårforskningsverksamhet ligger i framkant och bedrivs till stor del på Centrum för medicinsk bildvetenskap och visualisering (CMIV). Den bilddiagnostiska verksamheten bedrivs med såväl traditionell röntgenteknik som med ultraljud, magnetresonanstomografi (MR) och nuklearmedicin (PET/CT). Radiologin är en central del av sjukvården med många kontaktytor och vi tar emot patienter från alla övriga discipliner för utredning och ibland behandling. Röntgenkliniken på universitetsjukhuset har cirka 220 medarbetare, varav ett tjugotal är ST-läkare. Vi har ett öppet och trevligt arbetsklimat och vi ser positivt på personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder en gedigen ST-utbildning där du även får möjlighet att undervisa och vid intresse även engagera dig i forskning.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder specialisttjänstgöring under handledning av erfarna kollegor på en stor och välfungerande universitetsklinik med erkänt gott utbildningsklimat. Arbetet hos oss som ST-läkare på ett universitetssjukhus innebär också att du kommer få handleda läkarkandidater. Vi har även en stor forskningsverksamhet med många spännande projekt.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad läkare med behörighet att verka i svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kliniskt arbete, forskning och undervisning är meriterande. Du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett intresse för radiologi. Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har gott omdöme, är självgående och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du tycker om och har lätt för att samarbeta och relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt där patienternas bästa är i fokus.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Vi planerar för start till hösten, med datum efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
ST-chef Ida Blystad, 010-103 64 51.

Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Jakob de Geer, 010-103 00 00 (växel).

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 30 april 2018. Glöm inte att bifoga kopia på legitimation med din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Radiologi, ST-tjänster

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Linköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-04-30

 • Publiceringsdatum

  2018-04-17

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra utbildningar