Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Capio Specialistkliniker

Verksamhetschef till Capio Öron Näsa Hals

Publicerad 2018-04-27 00:00
Sista ansökningsdatum: 2018-05-27

BeskrivningKliniken befinner sig just nu i ett spännande utvecklings- och expansionsläge och vi...

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Öron Näsa Hals Globen verkar inom vårdvalen i Stockholms läns Landsting samt med patienter med privat sjukförsäkring och bedriver mottagningsverksamhet och dagkirurgi. Kliniken ingår tillsammans med CFTK och Capio gyn i Specialistcenter AB med drygt 29 medarbetare.

Beskrivning

Kliniken befinner sig just nu i ett spännande utvecklings- och expansionsläge och vi söker nu en verksamhetschef som vill utveckla och driva verksamheten vidare. Under hösten kommer vi att expandera med en utökad verksamhet i Solna tillsammans med specialister inom gyn, urologi och fysiologi. 

På kliniken i Globen arbetar f n 13 medarbetare som bedriver specialiserad vård inom Öron, Näsa och Hals. Under 2017 utfördes 16 000 mottagningsbesök samt drygt 1 000 operationer.

Vi är mycket måna om att vara delaktiga inom Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU). Detta sker dels genom att vi hjälper olika forskargrupper på Karolinska Institutet att samla in material att forska på och dels genom att vi själva hela tiden utvärdera våra resultat för att förbättra dessa.

Arbetsuppgifter

Verksamheten kommer att bedrivas som ett vårdval inom Stockholms Läns landsting och har ett nära samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset, Capio Sankt Görans sjukhus och Danderyds sjukhus. Arbetet kommer att vara mottagningsverksamhet samt dagkirurgi. Som verksamhetschef rapporterar du till Capio Specialistcenter AB:s VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Som chef ansvarar du för att leda, planera och utveckla verksamheten. I rollen ingår också personal-och ekonomiansvar. Som stöd i ditt chefsuppdrag finns stabsfunktioner för ekonomi, HR, verksamhetsutveckling och IT. I rollen ingår också en viss del kliniskt arbete.

Vi söker dig som är:

Leg specialistläkare med minst 5 års erfarenhet inom ÖNH.

Du bör ha ett stort intresse för ledarskap, verksamhetsutveckling och att leda i förändring. Det är meriterande om du har tidigare chefserfarenhet.

Du är en person som tycker om att arbeta självständigt och är trygg i din roll som chef och ledare. Du är van att ta ansvar,  engagera dig och tycker om att arbeta utifrån patientens och medarbetarens behov i fokus.

Vill du veta mer finns vi här: https://capio.se/specialist/stockholm/oron-nasa-hals/

Välkommen med din ansökan! Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Öron-näsa-hals, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Capio Specialistkliniker

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-05-27

 • Publiceringsdatum

  2018-04-27

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra seminarier

Våra utbildningar