Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Halland

Allmänspecialist sökes till den trivsamma Vårdcentralen Bäckagård, Halmstad

Publicerad 2018-05-03 10:31
Sista ansökningsdatum: 2018-05-31

Bäckagårds vårdcentral söker nu en ny Allmänspecialist . Som Allmänläkare hos oss erbjuds du ett varierande uppdrag med stor möjlighet att utvecklas i din roll. I ditt dagliga arbete har du även ett stort stöd och nära samarbete med andra kompetenta professioner. Låter detta som något för dig? Passa då på att söka redan idag!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas "Vi KAN", där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Bäckagård ingår i Vårdcentralen Halland, är väletablerad i fräscha lokaler med ett väl fungerande arbetslag. Vi har för närvarande ca 4250 listade invånare, vilka vi vill vara en hälsoaktör i framkant inför. Geografiskt ligger vårdcentralen några km från Halmstads centrum på väg ut mot Tylösand och därmed närhet till både hav och skog. På vårdcentralen finns alla kompetenser under ett tak, b.la har vi en väl fungerande rehabgrupp med sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och psykolog. DSK- verksamhet och BVC med barnhälsovårdspsykolog finns också i lokalerna. På läkarmottagningen arbetar erfarna distriktsköterskor med telefonrådgivning samt har vi även diabetes-och astma/KOL -mottagning med rökslutarstöd.

Vårdcentralen erbjuder en trivsam och välfungerande mottagning. Eftersom vi är en av de mindre vårdcentralerna i området är vi beroende av varandra och våra ledord är samarbete, team, flexibilitet och laganda.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som specialistläkare i allmänmedicin möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Det är viktigt för oss att vården har patienten i fokus och sker på rätt vårdnivå med respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmän medicin. Vidare har du körkort samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Att ha arbetat i VAS är meriterande.

Vårdcentralen är i ständig utveckling för att vi ska förbättra för våra patienter samt attrahera fler att vilja lista sig hos oss. Därför sätter vi stort värde på att du är social, har ett gott bemötande samt har en vilja att vara med i utvecklingsarbete. Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Omfattning
Heltid. 75-100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 180601. Dag , med viss jourtjänstgöring kväll-och helg samt beredskap i hemmet
Antal tjänster
1

Ansökan
Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj.

Referensnummer NSVH 64/18.

Övrigt
I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson
Yvonne Bjers, Vårdcentralschef Bäckagård
Telefon: 072-244 84 78

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening
Telefon: 0346-56000 (vxl)

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Allmänmedicin

 • Arbetsgivare

  Region Halland

 • Stad

  Halmstad

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-05-31

 • Publiceringsdatum

  2018-05-03

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra seminarier

Våra utbildningar