Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Enhetschef, Skövde

Publicerad 2018-05-08 14:46
Sista ansökningsdatum: 2018-06-08

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Hälsan & Arbetslivet stärker sitt erbjudande till våra kunder i Skaraborg och söker därför en enhetschef till vår enhet i Skövde. Du kommer att ha totalansvar för verksamhet, ekonomi och våra medarbetare som är psykologer, företagssköterskor, företagsläkare, fysioterapeuter, arbetsmiljöingenjörer, hälsoutvecklare samt administrativa stödfunktioner. Enheten är mellan 10 och 15 personer stor och har goda förutsättningar för en god arbetsmiljö och samverkan mellan chef och medarbetare. Den huvudsakliga kunden är Skaraborgs sjukhus där vår huvudenhet också finns på sjukhusområdet, men vi har även en mindre filialverksamhet i Lidköping och Falköping.

Arbetsuppgifter
Din uppgift blir att, tillsammans med dina medarbetare, säkerställa våra verksamhets- och arbetsmiljömål. Vi på Hälsan & Arbetslivet sätter värde på att skapa goda förutsättningar för ett hälsofrämjande ledarskap där alla medarbetare trivs och utför goda prestationer. Vi är en kompetensorganisation som månar om kontinuerlig utveckling för alla medarbetare och chefer.

Arbetet som enhetschef är självständigt där du har visst stöd från förvaltningens ledning och stab genom olika supportfunktioner. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen i Hälsan & Arbetslivet tillsammans med dina kollegor i Göteborg, Fyrbodal och Södra Älvsborg.

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren chef som är van vid att driva och utveckla verksamheter med gott resultat, där det yttersta målet är att leverera tjänster som bidrar till våra kunders framgång. Du är kundorienterad, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett genuint intresse av teamarbete och människor. Vi ser en stor fördel om du har erfarenhet av tvärprofessionellt arbete och det mervärde för kund som det resulterar i. Då vi är intäktsfinansierade till stor del innebär detta att du behöver ha ett stort mått av affärsmässighet och insikt i hur ekonomiska mål driver och påverkar verksamheter. En stor del av arbetet handlar om att stötta våra medarbetare i sin egen utveckling avseende kompetens, arbetsglädje och kundnytta. Har du erfarenhet av företagshälsovård specifikt eller konsultverksamhet är det en stor tillgång i detta arbete. Du har för uppdraget adekvat högskoleutbildning. Vi värdesätter att du har ett väl utvecklat kommunikativt ledarskap.

Övrigt
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ser mångfald som en tillgång.
Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.
Dagtjänstgöring med flextid tillämpas.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3101

Kontakt
Mirko Ivanovic, förvaltningschef , 0700 85 25 91
Kerstin Hammerbo, HR-chef, 0767 64 99 30
Facklig företrädare
Monica Isaksson, Vårdförbundet, 070-228 53 68

Sista ansökningsdag 2018-06-08

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Skövde

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-06-08

 • Publiceringsdatum

  2018-05-08

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Sätt agendan med Dagens Medicin i Almedalen 2018.

Vi har fortfarande utrymme för nya samarbeten på Dagens Medicins Vårdtorg - Almedalens viktigaste scen för hälso- och sjukvård. Läs mer här.

Kontakta Annika Östholm på
070-669 79 40
annika.ostholm@dagensmedicin.se

Våra seminarier

Våra utbildningar