Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Svenska Patientpoolen

Leg. Sjuksköterska till Svenska Patienpoolen

Publicerad 2018-05-28 11:52
Sista ansökningsdatum: 2018-06-28

Svenska Patientpoolen söker en Legitimerad Sjuksköterska.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en sjuksköterska till ett nationellt supportteam. Dina arbetsuppgifter innebär specialistsupport för en behandling där läkemedel ges via infusionspump. Uppgifterna som specialistsköterska består i såväl praktiskt handhavande av läkemedel och material såväl som att utbilda/supporta sjukvårdspersonal (läkare och sköterskor), patienter och anhöriga. En viktig del i tjänsten är att i samråd med sjukvården initiera läkemedelsbehandling inklusive dostitrering. Denna del utförs både på klinik och polikliniskt. I tjänsten ingår ca 100 resdagar/år. Ditt arbetsfält kommer att vara södra och västra Sverige, varför vi tror att du bor i Göteborgsområdet eller Skåne.

Din profil
Vi söker dig med svensk legitimation som sjuksköterska och som har flera års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av neurologi och Parkinsons sjukdom är meriterande. Meriterande är också erfarenhet från läkemedelsindustrin eller inom klinisk forskning som t.ex. forskningssjuksköterska. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är van att jobba med tekniska hjälpmedel såsom telefon, surfplatta och dator i jobbet och har goda kunskaper i Office-paketet. Eftersom tjänsten innebär resor och oregelbundna arbetstider, söker vi dig som har möjlighet att vara hemifrån och kan styra din egen tidsplanering. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Milersättning utgår.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i din roll är du en person som är trygg i sin yrkesroll och är självgående men som också har lätt för att samarbeta i olika teamkonstellationer och rapportera i matrisorganisationer. Du ska kunna planera och genomföra ditt arbete självständigt vilket kräver att du är strukturerad, lösningsorienterad och välorganiserad samt har lätt att anpassa dig till nya omständigheter.

Vill du veta mer eller söka tjänsten? Hör av dig till vår projektledare Åsa Karlsson-Florén på tel 070-5898977.

Tillträde: snarast

Om företaget
Svenska Patientpoolen AB startade 2016 och är inriktat på det snabbväxande området för patientstöd. Tillsammans med ledande life-science-bolag skapar vi högkvalitativa patientstödsprogram, där vi alltid sätter individen i centrum med målsättningen att hon eller han ska leva ett så fullvärdigt liv som möjligt. Svenska Patientpoolen AB driver också patientcommunityn Lyfepond.se, där patienter och anhöriga får kvalificerade råd och tillgång till unika tjänster och produkter. Vi ingår i Bonnier Healthcare med varumärken som Netdoktor, Dagens Medicin, Bonnier Pharma Insights, Medibas och Bonnier Academy. Tillsammans är vi Europas ledande privata aktör för hälso- och marknadsinformation samt patientcentrerad digital-fysisk integration, med en omsättning på ca 300 MSEK där Östersjöområdet är vår hemmamarknad.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Sjuksköterska

 • Arbetsgivare

  Svenska Patientpoolen

 • Stad

  Södra/västra Sverige

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-06-28

 • Publiceringsdatum

  2018-05-28

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Var med i debatten i Almedalen.

Med start måndag morgon den 2 juli ger Dagens Medicin Agenda plats för seminarier, debatter och utfrågningar om sjukvårdens viktigaste framtidsfrågor på Vårdtorget i Almedalen. Välkomna!

Våra utbildningar