Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Verksamhetschef till Dalengeriatriken

Publicerad 2018-06-05 11:15
Sista ansökningsdatum: 2018-07-03

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst N.Ä.R.A. tillträder som ny vårdgivare för Dalengeriatriken den 1 november 2018 och söker nu en verksamhetschef som vill vara med och utveckla den geriatriska vården. Dalengeriatriken består av sju slutenvårdsavdelningar, en minnesmottagning samt en paramedicinsk enhet och är belägen på Dalens sjukhus. 

Praktikertjänst N.Ä.R.A. är trippelceritfierat för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, samt innehar en HBTQ-certifiering. Vi satsar också inom e-hälsa, bla med verktyget STELPA.

Adress: Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för Dalengeriatriken ansvarar du för ledning och styrning av verksamheten med bolagets och verksamhetens styrkort och budget samt vision och värdegrund som underlag. Då verksamheten är ny inom bolaget är du ansvarig för att implementera strategier i anbudsunderlaget, samt strategier för att rekrytera, behålla och utveckla medarbetarna inom Dalengeriatriken. 

Du ansvarar för att genomföra händelseanalyser enligt rutin, samt att det finns adekvata rutiner för verksamheten i övrigt som följer bolagets ledningssystem. Du är en viktig person för att fånga upp förbättringsförslag från medarbetarna, så att vi kan ge den multisjukepatienten den bästa vården och trygga vårdövergångar. 

Dina huvudsakliga kontaktytor är våra beställare, HSF, samt våra två andra geriatriska enheter Handen- och Löwetgeriatriken. Ditt arbete kommer också att fokuseras på implementeringen av ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I det arbetet kommer du att samarbeta med vår kvalitetschef.

Du rapporterar till VD och är en del av vår bolagsledning, men också en del av verksamhetsledningen för det geriatriska vårdområdet. Med regelbundenhet deltar du i ekonomiuppföljningar, och andra interna möten tex teammöten på enheterna. Du är representant på uppföljningsmöten med HSF, som förekommer med regelbundenhet.

Kvalifikationer

Du är specialistläkare alternativt legitimerad sjuksköterska i din grundprofession och har en dokumenterad flerårig ledarerfarenhet som verksamhetschef, med erfarenhet från slutenvård. Ditt budget- och personalansvar har haft goda resultat. Dina erfarenheter har du kompletterat med utbildningar inom ekonomi och ledarskap. 

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att leda verksamhet under förändring och att arbeta med värderings- och kulturfrågor. Erfarenheter av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du målinriktad har goda resultat av att följa upp mål och aktiviteter. Du är en god kommunikatör med förmåga att skapa och behålla relationer på kort och lång sikt. Din framtoning är prestiglös, men du är van att fatta strategiska beslut och genomföra dessa med goda resultat. Vidare är du entusiasmerande och du har god förmåga att vara lyhörd för chefers och medarbetares idéer och realisera dessa. 

En viktig faktor för att lyckas är att du har ett flexibel i arbetssätt och kan anpassas din kommunikation utifrån enskilda chefers, medarbetares och andra intressenters behov.

Övrig information

Om du vill arbeta i ett expansivt bolag med stora möjligheter till att själv påverka arbetet, egen utveckling och ha en god arbetsmiljö, är Praktikertjänst N.Ä.R.A. rätt företag för dig!

Ansökan tas endast emot på angiven mailadress. 
Vi har en god rekryteringsprocess och avböjer kontakt med rekryteringsföretag.

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: Snarast
Sista ansökningsdag: 2018-06-21

Information om tjänsten lämnas av
Maria Holmberg
08-606 41 00
Besök arbetsplatsens webbplats

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-07-03

 • Publiceringsdatum

  2018-06-05

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Var med i debatten i Almedalen.

Med start måndag morgon den 2 juli ger Dagens Medicin Agenda plats för seminarier, debatter och utfrågningar om sjukvårdens viktigaste framtidsfrågor på Vårdtorget i Almedalen. Välkomna!

Våra utbildningar