Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • E-tidning
  • Lediga jobb
  • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Läkarchef - anestesi, Kungälv

Publicerad 2018-06-12 11:22
Sista ansökningsdatum: 2018-08-12

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar. Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.
Anestesi- och intensivvårdskliniken består av en operationsavdelning med sterilcentral, en intensivvårdsavdelning och en dagkirurgisk avdelning samt ambulansverksamheten inom Kungälvs sjukhusområde.
Antal medarbetare på kliniken är cirka 250. På kliniken arbetar anestesiläkare, olika specialistsjuksköterskor inom operationssjukvård, anestesi, intensivvård och ambulanssjukvård, undersköterskor och administrativ personal.
På operationsavdelningen utförs ungefär 6500 operationer om året. På IVA ges intensivvård till cirka 600 patienter per år, kortare akutvård till 900 patienter per år och postoperativ vård. Ambulansverksamhet utför ca 14000 uppdrag per år.

Beskrivning
Anestesikliniken har en läkargrupp på ca 20 anställda, och nyligen togs beslut att förstärka vår ledningsstruktur genom att tillsätta en läkarchef. I uppdraget ingår personal-, arbetsmiljö- och ekonomiskt ansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen. I det interna ledningsarbetet deltar du i ledningsgruppen för kliniken. Du kommer att få stöd i administrativa uppgifter. Tjänsten kombineras med klinisk tjänstgöring. Anställningen är ett 3-årsförordnande som läkarchef med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom anestesi och redan besitter eller önskar utveckla din ledarskapskompetens men samtidigt är intresserad av att vara aktiv i det kliniska arbetet samt jourverksamheten. Erfarenhet som chef är meriterande, likaså chefs- eller ledarskapsutbildning. Du har förmåga att entusiasmera dina medarbetare och kan skapa goda relationer. Av stor vikt är engagemang, öppenhet och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas vid en individuell bedömning.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3129

Kontakt
Richard Zätterman, 0303-98951
Facklig företrädare
Tommy Hanis, 0303-98 000(vxl)

Sista ansökningsdag 2018-08-12

Ansök!

Information

  • Typ av tjänst

    Läkartjänster, Anestesi-intensivvård, Chefstjänster

  • Arbetsgivare

    Västra Götalandsregionen

  • Stad

    Kungälv

  • Land

    Sverige

  • Sista ansökningsdatum

    2018-08-12

  • Publiceringsdatum

    2018-06-12

  • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Var med i debatten i Almedalen.

Med start måndag morgon den 2 juli ger Dagens Medicin Agenda plats för seminarier, debatter och utfrågningar om sjukvårdens viktigaste framtidsfrågor på Vårdtorget i Almedalen. Välkomna!

Våra utbildningar