Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Överläkare till vuxenpsykiatrisk öppenvård i Trollhättan

Publicerad 2018-06-12 11:05
Sista ansökningsdatum: 2018-07-20

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.
Vuxenpsykiatrisk mottagning med placering på NÄL
Psykiatrisk öppenvård är basen i specialistpsykiatrin och målet är att så långt som möjligt kunna ge utredning, behandling, vård och stöd i patientens närmiljö. Målgruppen är personer som har behov av psykiatrisk specialistvård.

Verksamheten har en kombination av mottagnignar med lokalt ansvar för ett upptagningsområde och subspecialiserade mottagningar. Som överläkare har du möjlighet att utveckla och utvecklas inom områden som intresserar dig.

Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl fysiska som psykiska och sociala aspekter, något som återspeglas i vårt breda utbud av behandlingsformer för att möta den enskilda människans behov på rätt nivå.

Om tjänsten
Som överläkare hos oss ingår du i ett team av läkare, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, skötare och teamsekreterare. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete, där fokus på utvecklingsarbete inom enheten och på kliniken spelar en viktig roll.

Du kommer arbeta teambaserat där läkarrollen har en central plats, tillsammans med kollegor och övrig personal med mångårig erfarenhet. För patienter med behov av stöd under kväll och natt har du möjlighet att lämna uppdrag för hembesök av mobila akutteam, vilket innebär en ökad trygghet för patienter och anhöriga.

Bakjour ingår och möjlighet till forskning och handledning finns. Vi ser samarbetet mellan överläkare och enhetschef som en viktig framgångsfaktor för mottagningarna. Vi värnar också om ett gott samarbetsklimat inom läkargruppen och i den större ledningsgruppen med chefer och överläkare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri, detta är ett krav för tjänsten. Du har lätt för samarbete såväl med patienter och kollegor, och kommunicerar väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
För dig som bor i Göteborg eller annan närliggande ort finns goda pendlingsmöjligheter med täta tågavgångar till och från Trollhättan!

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2310

Kontakt
Läkarchef, Per Persson, 010-435 62 47
Facklig företrädare
Mattias Jungevik-Edvinsson, 010-435 62 30

Sista ansökningsdag 2018-07-20

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Psykiatriska specialiteter, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Trollhättan

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-07-20

 • Publiceringsdatum

  2018-06-12

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Sök i vår databas!

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Var med i debatten i Almedalen.

Med start måndag morgon den 2 juli ger Dagens Medicin Agenda plats för seminarier, debatter och utfrågningar om sjukvårdens viktigaste framtidsfrågor på Vårdtorget i Almedalen. Välkomna!

Våra utbildningar