Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Rekryteringsmyndigheten

Rekryteringsmyndigheten söker läkare till Stockholm

Publicerad 2018-06-27 10:42
Sista ansökningsdatum: 2018-08-08

 

Rekryteringsmyndigheten prövar och bedömer lämpligheten hos sökande till bland annat Försvarsmakten och Polisen. Från och med den 1 juli 2017 mönstrar vi och skriver in till värnplikt. Vi redovisar också totalförsvarets personal och för register över alla svenskar som är krigsplacerade.

Rekryteringsmyndigheten ligger i Karlstad och har prövningsenheter i Malmö och Stockholm. Vi är i en expansiv fas och till vår prövningsenhet i Stockholm söker vi nu legitimerade läkare för anställning som överläkare. Anställningarna kan vara heltid eller deltid.

Vid prövningsenheterna arbetar överläkare, psykologer, sjuksköterskor och administratörer tillsammans med inskrivningshandläggare och IT-handläggare. Vi har en kamratlig stämning och stor lojalitet mot våra medarbetare. Framför oss har vi spännande utmaningar och du kommer att vara en viktig del i vår framtida resa.

Vår myndighet eftersträvar de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som överläkare hos oss ansvarar du för medicinska undersökningar och bedömningar av totalförsvarspliktiga och dem som sökt utbildning eller anställning inom främst Försvarsmakten och Polismyndigheten eller hos någon av våra andra uppdragsgivare.

Du deltar också i myndighetens verksamhet på andra orter.

I din anställning ska du verka för jämställdhet och jämlikhet och förebygga att kollegor eller andra som kommer i kontakt med myndigheten utsätts för kränkande behandling.

Dina meriter och kvalifikationer
Arbetsuppgifterna kräver att du

 • är legitimerad läkare med legitimation som är utfärdad av Socialstyrelsen med specialistkompetens inom en klinisk specialitet som vi bedömer lämplig
 • har flerårig yrkeserfarenhet inom din specialitet

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för oss och därför ska du bland annat ha förmågan att förstå och agera utifrån myndighetens övergripande ansvar. Det är viktigt att du är självständig i din yrkesroll, kan göra egna bedömningar, ta beslut baserade på dessa och förmedla besked som är både positiva och negativa. Du ska också ha lätt för att samarbeta inom myndigheten och med representanter för våra uppdragsgivare.

Svenskt medborgarskap
Anställningarna är säkerhetsklassade och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Vi svarar gärna på dina frågor
Vill du veta mer om arbetsuppgifterna är du välkommen att ringa enhetschef Marie Jonasson Viper eller chefsläkare Björn Bäckstrand. Fackliga företrädare är Ia Hedberg, Saco-S, och Jesper Nyberg, OFR/S. Du når samtliga på telefonnummer 0771-24 40 00.

Välkommen att söka senast den 8 augusti 2018
Du söker anställningen via myndighetens webbplats rekryteringsmyndigheten.se.

Rekryteringsmyndigheten har redan valt informationskanaler för den här rekryteringen.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster

 • Arbetsgivare

  Rekryteringsmyndigheten

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-08-08

 • Publiceringsdatum

  2018-06-27

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet nästa år?


Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

ALMEDALEN 2018

placeholder

Var med i debatten i Almedalen.

Med start måndag morgon den 2 juli ger Dagens Medicin Agenda plats för seminarier, debatter och utfrågningar om sjukvårdens viktigaste framtidsfrågor på Vårdtorget i Almedalen. Välkomna!

Våra utbildningar