Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Capio Specialistkliniker

Ansvarig Operationssköterska

Publicerad 2018-09-11 00:00
Sista ansökningsdatum: 2018-10-14

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande 10 verksamma ögonspecialister och 5 ortoptister och totalt har bolaget ca 50 medarbetare. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete på Capio Globen ögonklinik på Globen, Arenavägen, som är en av fyra kliniker i Stockholm. Klinikens huvudinriktning är allmän ögonsjukvård och ögonoperationer, huvudsakligen gråstarr- och RLE-operationer. Vi håller öppet måndag t.o.m. fredag dagtid och bedriver då sedvanlig mottagningsverksamhet samt utför operationer på uppdrag av landstinget. Kliniken är alltid bemannad med erfarna specialistläkare inom ögonsjukvård.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där det ingår sjuksköterskemottagning, att förbereda patienter inför läkarbesök, telefonrådgivning, assistans vid operationer, synfältsundersökningar m.m. Som ansvarig operationssköterska arbetsleder du ditt team och är en självklar ankare för ett lag med erfarna och duktiga operationssköterskor..

Kvalifikationer

Du är utbildad operations/ögonsjuksköterska med några års erfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare. Som person är du positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat samt till att utveckla verksamheten. Du är ansvarstagande och strukturerad och trivs både med självständigt arbete såväl som teamarbete. Du har god empatisk förmåga och det är essentiellt för dig att varje enskild patient får bästa tänkbara bemötande utifrån behov.

Villkor

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi ordnar med parkeringsplats om så önskas.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Sjukskötersketjänster, Ögon

 • Arbetsgivare

  Capio Specialistkliniker

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-10-14

 • Publiceringsdatum

  2018-09-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhetschef:
Charlotta Kjellberg 070-722 76 72

Redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

VALUPPTAKT

Vilken sjukvårdsfråga borde vara viktigast i valet?


Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier

Våra utbildningar