Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Karolinska Universitetssjukhuset

Nu söker vi barnmorska till Nya BB Karolinska Huddinge

Publicerad 2018-10-12 13:32
Sista ansökningsdatum: 2018-11-30
Vill du jobba med framtidens förlossningsvård?
Vi söker nu barnmorskor för att nå vårt mål En födande per barnmorska och för att utveckla kontinuiteten i vården av den gravida och födande kvinnan. För att uppnå detta så behöver vi dig! 

 
Vi erbjuder  
Under första kvartalet 2019 påbörjas flytten av vår verksamhet till helt nya fina lokaler anpassade för framtidens förlossningsvård. Här kan kvinnan tex kan få smärtlindring med lustgas i eget badrum med badkar eller förlossningspool. Vi startar även arbetet med kontinuitet i hela vården kring förlossning och eftervård. Det betyder att du som barnmorska på Patientområde graviditet och förlossning arbetar med antenatal, förlossning samt eftervård. Det skapar en bred kompetens och förståelse för barnmorskans yrkesområde. Hos oss är kvinnan och familjen i centrum och vi vill verka för att kvinnan kan vara trygg och delaktig i sin vård hela vägen. 
På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi i möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV mottagning för gravida, Psykosomatiska enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin. Vi har ett riksuppdrag inom fostermedicin samt ett nystartat caseload midwifery i projekt,”Min barnmorska”.
 
Om tjänsten
Du arbetar med både antenatal-, födande och eftervård. Vi arbetar i team kring de födande. Hos oss finns det stora möjligheter till kompetensutveckling och att engagera sig i specialområden och förbättringsarbeten. Vi har ett öppet och utvecklande arbetsklimat i en framåtblickande verksamhet. Vi arbetar i en lärande och forskningsvänlig miljö med fokus på både medicinsk och omvårdnadsforskning. Vi arbetar evidensbaserat och lägger stor vikt på vad den gravida och födande kvinnan önskar. 
 
Vi kan erbjuda både individuella och fasta scheman. Dag eller natttjänst. Heltid eller deltid.
 
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med genuint intresse för att vara med och utveckla framtidens förlossningsvård. Du har lätt för att samarbeta och tycker om nya utmaningar. Du har en stor ansvarskänsla och lyhördhet.  
Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Barnmorska

 • Arbetsgivare

  Karolinska Universitetssjukhuset

 • Stad

  Stockholm, Huddinge

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2018-11-30

 • Publiceringsdatum

  2018-10-12

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar