Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Gävleborg

Läkare till palliativt team i norra Hälsingland

Publicerad 2019-02-11 13:47
Sista ansökningsdatum: 2019-03-10

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Region Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet.

VO Onkologis Palliativa enhet har verksamhet i hela länet och vi söker nu en läkare till vårt palliativa team med huvudsaklig stationeringsort i Hudiksvall. Teamet har Hudiksvall, Nordanstig och Ljusdals kommuner som upptagningsområde.

Palliativa teamen arbetar multiprofessionellt och består av läkare, sjuksköterskor, kurator och präst och fungerar som extra resurs till patienter med cancersjukdomar och ALS som är i behov av vård i livets slutskede.

Vi arbetar för att uppnå bästa möjliga livskvalité hos patienter med behov av vård i livets slut genom stöd till både patienter och närstående. Vi samordnar olika vårdinsatser och samarbetar med sjukhusens övriga kliniker samt med kommuner och primärvård.

I teamet i Hudiksvall kommer du att arbeta tillsammans med två läkarkollegor, fyra sjuksköterskor, en medicinsk sekreterare och en kurator.

Vill du vara med att utveckla den specialiserade palliativa vården i Region Gävleborg, så Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Tjänsten avser specialistläkare i palliativ medicin alternativt specialistläkare inom andra områden som exempelvis onkologi, allmänmedicin, geriatrik eller anestesiologi.

Det är i huvudsak arbete i öppenvård med hembesök och telefonrådgivning och arbetstiden är dagtid måndag till fredag mellan kl. 08:00 -17:00 samt deltagande i helgjourverksamhet med telefonberedskap mellan kl. 09:00-15:00 som är gemensam för länet.

För kompetensutbyte och verksamhetsutveckling anordnas gemensamma träffar mellan de olika teamen i länet och möjlighet till handledning för teamet finns. Inom den palliativa enheten finns idag specialistläkare inom onkologi, hematologi, allmänmedicin, anestesiologi och palliativ medicin samt både allmänsjuksköterskor och specialistsjuksköterskor med olika inriktning. I vårt uppdrag ingår även utbildning och kompetensförmedling till andra aktörer inom den palliativa vården.

Vi ser positivt på personlig kompetensutveckling i ämnesområdet och det finns möjlighet för färdiga specialistläkare att utbilda sig i tilläggsspecialiteten palliativ medicin.
Kvalifikationer
Läkare med intresse av att arbeta i team med palliativ vård. Tidigare erfarenhet av arbete med palliativ vård och/eller utbildning i palliativ vård är meriterande.

Vi vill att du har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Anställningens omfattning

Så snart som möjligt
sysselsättningsgrad: 50-100% enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden

Ansökan

Referensnummer: RS 2019/142

Övrigt

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Palliativ vård

 • Arbetsgivare

  Region Gävleborg

 • Stad

  Hudiksvall

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-03-10

 • Publiceringsdatum

  2019-02-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Klicka här för att tipsa krypterat och säkert!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier