Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Västra Götalandsregionen

Verksamhetschef till verksamhet Ortopedi

Publicerad 2019-02-12 13:46
Sista ansökningsdatum: 2019-03-06

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som verksamhetschef inom Ortopedi, område 3, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vill du tillsammans med din ledningsgrupp och verksamhetens medarbetare leda och utveckla Ortopedin för framtiden? Då är detta uppdrag något för dig!

All ortopedi inom SU är samlad i ett verksamhetsområde vilket innebär att det är Sveriges största ortopediverksamhet. Vår strävan är att ge vård på lika villkor med patienten i centrum, att ge kvalificerad sjukvård av hög kvalitet och att i nära samverkan med Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet vara internationellt ledande även inom ortopedisk forskning.

Vi arbetar med kontinuerlig förbättring av våra arbetssätt och våra vårdprocesser för att klara vårduppdraget för våra patienter men också för att bli en än mer attraktiv vårdgivare och arbetsplats.

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du personal-, arbetsmiljö-, produktions- budgetansvar för hela verksamheten. Du leder och utvecklar det dagliga och långsiktiga arbetet mot målsättningarna för sjukhuset: en akutsjukvård i toppklass, att skapa värde för patienten och att bli landets ledande universitetssjukhus. En viktig del i ditt arbete är att leda och utveckla Ortopedins ledningsgrupp. Du är underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp.

Tjänsten innebär ett femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Om dig
Du som söker tjänsten har en kvalificerad universitets- eller högskoleexamen. Du har chefs/ledarerfarenhet och vi ser också gärna att du har utbildning inom ledarskap. Erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård ser vi som meriterande.

Vi söker en handlingskraftig ledare med genuint intresse för organisationsfrågor och människor. Du har med dig goda erfarenheter av att leda förändringsarbete. Förståelse för och vikten av att kommunicera, inspirera och bygga relationer internt såväl som externt är av stor vikt för tjänsten. Du är erfaren, prestigelös och trygg i ditt ledarskap.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av höga ambitioner och en bred kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/828

Kontakt
Områdeschef, Anders Hyltander, 073- 660 14 83

Facklig företrädare
SACO, Robert Dutkiewicz, 031- 343 07 19
Vision, Marie Tjärnlund, 076- 130 37 88
Vårdförbundet, Karin Frank 070-082 34 19, Kommunal, Carina Strand Boman 010-44 29 456

Sista ansökningsdag 2019-03-06

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Ortopedi, Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Västra Götalandsregionen

 • Stad

  Göteborg, Mölndal

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-03-06

 • Publiceringsdatum

  2019-02-12

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Klicka här för att tipsa krypterat och säkert!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier