Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Skåne

Specialistläkare Gastroenterologi och Hepatologi till sjukhuset i Helsingborg

Publicerad 2019-03-13 16:21
Sista ansökningsdatum: 2019-06-13

Gör skillnad. Varje dag.

Mag-tarm-sektionen är en av flera specialistsektioner inom Specialiserad Medicin på sjukhuset i Helsingborg. Vi är för närvarande sju specialister inom sektionen. Vi ansvarar för Mag-tarm-mottagningen samt Endoskopienheten. På vår mottagning arbetar också tre specialistsjuksköterskor som har mottagningsverksamhet samt daglig telefonrådgivning. Vi har egna sekreterare knuta till mottagningen samt en avdelning med åtta platser där vi vårdar inneliggande patienter. Denna avdelning är helt nybyggd och består av enkelrum med hög standard. 

I övrigt har vi konsultverksamhet gentemot övriga sjukhuset samt primärvården. På Endoskopienheten genomför vi både diagnostiska och terapeutiska gastro- respektive koloskopier samt kapselundersökningar. 

Vi har en välfungerande mottagning och mycket gott samarbete mellan läkare och sjuksköterskor. Hos oss hjälps vi åt med våra uppdrag och har ett stort stöd av varandra i bed��mningar och beslut. Varje vecka avsätts tid till två möten på mottagningen, där vi diskuterar medicinska frågeställningar och där man kan få kollegialt stöd. Det finns även ett gott samarbete med kirurgkliniken och en gemensam konferens hålls en gång varannan vecka. 

Antal anställda på förvaltningen/avdelningen/enheten: åtta läkare, tre sjuksköterskor samt en och en halv sekreterarresurs.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två specialistläkare inom gastroenterologi och hepatologi till Helsingborg.

Som specialistläkare förväntas du utföra sedvanliga arbetsuppgifter och även bidra till enhetens utveckling.

Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har specialistkompetens inom gastroenterologi och hepatologi. Meriterande är om du har endoskopierfarenhet.

Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du noggrann och flexibel i ditt arbete. Därtill har du en god utvecklad samarbetsförmåga samt en god kommunikationsförmåga med både patienter och medarbetare. Du visar patienterna respekt genom ett gott bemötande och god medicinsk kvalitet. Vi är måna om att hitta rätt person till denna tjänst och kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Gastroenterologi - hepatologi

 • Arbetsgivare

  Region Skåne

 • Stad

  Helsingborg

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-06-13

 • Publiceringsdatum

  2019-03-13

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Hör av dig:

redaktionen@dagensmedicin.se
Tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Klicka här för att tipsa krypterat och säkert!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier