Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Skåne

Verksamhetschef till VO Planerade operationer på Lasarettet Trelleborg, Region Skåne

Publicerad 2019-04-10 11:54
Sista ansökningsdatum: 2019-04-30

Gör skillnad. Varje dag.

Du tror att medarbetarna är de som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Det tror vi också! Hos oss har du alla förutsättningar att påverka och testa dig fram. Här är det enkelt att gå från vilja till handling. Vi hjälps åt och lyssnar på varandra. Lasarettet Trelleborg är ett roligt, personligt och riktigt bra sjukhus! Sjukhuset är del av förvaltningen SUS och har ett nära samarbete med universitetssjukhuset i Lund och Malmö.

På sjukhuset finns många medarbetare med ett starkt driv. Vår vision är att sätta patienten och medarbetaren i förarposition. Det innebär att patienter, medarbetare och ledning arbetar tillsammans. Vi litar på varandra och tror att de bästa idéerna uppstår när vi är trygga och har ett mentalt ägarskap över vårt arbete.

Verksamhetsområdet kännetecknas av sin höga kvalitet. Mycket fina resultat rapporteras bland annat för ledproteskirurgin, enligt årsrapporterna från Svenska Höft- och knäprotesregistret 2018. Trelleborg presterar även bland de bästa resultaten i Sverige i kvalitetsregistret för tonsilloperationer.

Vi söker dig med ett starkt driv och förmågan att leda. En förändringsledare med vilja att vara med att utveckla verksamhetsområdet och sjukhuset! Du kommer att rapportera till sjukhuschefen och jobba nära dina kollegor i sjukhusledningen.

Arbetsuppgifter
Du har det övergripande ansvaret för cirka 215 medarbetare, varav bland annat åtta enhetschefer som direktrapporterar till dig. Medarbetarna arbetar inom elektiva operationer för ortopedi, öron/näsa/hals och tand, mottagning för urologi, kirurgi, öron/näsa/hals, gynekologi, ortopedi, logopedi, en operationsenhet med uppvakningsenhet, två vårdvalsverksamheter inom ögon och hud, en vårdavdelning, vårdadministration, rehab- och stöd samt reception.

Du är skicklig på att utveckla och leda verksamheten mot våra gemensamma mål: utveckling och attraktionskraft, kvalitet och rätt vård i rätt tid. Som verksamhetschef har du en nyckelroll på sjukhuset och ansvarar för områdets samlade verksamhet, ekonomi och personal.

Till ditt stöd har du bland andra chefssekreterare samt stabsfunktioner för ekonomi, HR och kommunikation.

Kvalifikationer
Du är ledaren som tror på kraften i människor och vet hur du får dem att känna trygghet till att nå sin fulla potential. Du har erfarenhet av arbete inom sjukvården och en högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Du arbetar efter våra strategier för att ta oss mot våra mål:

- Trygghet hela vägen hem för patienter och närstående
- Stärka partnerskapet med patienter
- Fungera som ett samlat sjukhus
- Ledarskap med tillit och närvaro
- Att arbeta från både nuläge och vision
- Arbetsglädje

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har formell och reell erfarenhet av chef/ledarskap, inkluderat ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Erfarenhet av ledarskap inom klinisk sjukvård inom anestesi- och intensivvård eller opererande specialiteter, forskning och e-hälsa är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling och förändringsarbete utifrån ett patientperspektiv.

Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering sker löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Region Skåne

 • Stad

  Trelleborg

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-04-30

 • Publiceringsdatum

  2019-04-10

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!