Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Capio Specialistkliniker

Capio söker Specialistläkare för långvarig smärta och utmattning

Publicerad 2019-05-10 00:00
Sista ansökningsdatum: 2019-06-18

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri är i en spännande utvecklingsfas 

Capio psykiatri har nu öppnat inom vårdvalet  rehabilitering av långvarig smärta och utmattning MMR2 från och med 2019-01-01. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler med fantastiskt utsikt över Zinkensdamms IP och Tantolunden. Har tätt samarbete med de övriga mottagningarna inom Capio psykiatri som ligger i samma område.

Mottagningen tar emot patienter med komplicerade smärttillstånd och/eller utmattning syndrom.  

Behandlingen består av mulitmodalt team  och bestå av specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabkoordinator, socionomer och sjuksköterskor m.m. Behandlingen är grundad i KBT och ACT och syftar till att främja patientens förmåga att delta i olika vardagliga roller (t.ex. förbättra förmågan att utföra arbetsuppgifter och hushållssyslor). Förbättra den emotionella regleringen genom problemlösning och använda funktionella beteenden. Förbättra den fysiska funktionen. Förbättra den kognitiva funktionen. Förbättra hälsan och livskvalitet. Förändra smärtupplevelse m.m.

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Behandlingen kommer inkludera grupper, enskilda samtal, teambesök och psykoedukativa föreläsningar. I behandlingen ingår, fysisk aktivitet, KBT/ACT grupper, individuella terapeutiska samtal, medveten närvaro, avslappningsövningar, aktivitetsbalans, arbetsåtergång, livsstilssamtal m.m.

På Capio Psykiatri pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat. Vi har en stabil personalgrupp och en aktiv läkargrupp som har ett gott samarbete. Som anställd får du goda förmåner och möjlighet att delta i internationella kongresser.

Kvalifikationer: Specialistläkare med erfarenhet av rehabilitering av utmattning och smärta. Erfarenhet av teamarbete. Exempel på specialistområden är allmänmedicin, psykiatri, rehabiliteringsmedicin och smärtlindring.

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, initiativrik, förändringsinriktad och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare,deltid, arbetstiden är dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning.

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Övriga specialiteter

 • Arbetsgivare

  Capio Specialistkliniker

 • Stad

  stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-06-18

 • Publiceringsdatum

  2019-05-10

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier