Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Kronoberg

Röntgensjuksköterska till Region Kronoberg, Växjö

Publicerad 2019-05-10 09:48
Sista ansökningsdatum: 2019-06-06

Om arbetsplatsen

Vi söker en röntgensjuksköterska till vårt engagerade team av kollegor på röntgen i Region Kronoberg! Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler och med modern utrustning. Vi ser fram emot att få dig som ny kollega! 

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion. Om du bor utanför länet kan vi erbjuda dig inflyttarservice, där stöd erbjuds i att hitta bostad och att lära känna Kronobergs län. Läs mer här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/  


Arbetsuppgifter

I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på båda sjukhusen i Ljungby och Växjö. Vi söker nu dig som vill vara en del av röntgenavdelningen i Växjö, där vi är ca 100 medarbetare. Verksamheten bedrivs mestadels på dagtid med jourverksamhet på kvällar, nätter och helger.

Hos oss finns det möjlighet att utföra de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning, angiografi, mammografi samt nukleärmedicin, både med gammakamera och med PET-CT. De senaste åren har vi byggt om och vi är stolta över vår fina avdelning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för röntgensjuksköterska med rotation på olika modaliteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiografi. Har du tidigare erfarenhet inom området är det mycket meriterande men absolut inget krav.

Som person ser vi att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på bästa sätt och trivs i både planerad och akutverksamhet. Vidare ser vi även att du drivs av utmaningar, ansvar samt har lätt för att samarbeta. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: SHV 129/19

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Sjuksköterska

 • Arbetsgivare

  Region Kronoberg

 • Stad

  Växjö

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2019-06-06

 • Publiceringsdatum

  2019-05-10

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier