Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • Tipsa oss!
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Hovestaden

Overlæge/afdelingslæge til Patologiafdelingen- Region Hovedstaden, Hvidovre Hospital

Publicerad 2019-05-13 16:27
Sista ansökningsdatum: 2019-06-10

Har du erfaring med og/eller interesse for dermatologi, gynækologi, gastropatologi eller helt generelt en bred interesse i patologi. Så har vi en stilling, der kan passe til dig pr. 1. september 2019 eller snarest muligt.

Vi har lige nu mulighed for at imødekomme forskellige præparat sammensætninger indenfor ovenfor nævnte specialer, herunder også prøver fra diagnostisk enhed, infektionsmedicinsk afdeling og de øvrige afdelinger bredt på Hvidovre Hospital. Disse omfatter bl.a. FNA og GNA mhp tumordiagnostik (retroperitonealt, i leveren, knoglemarv osv). Hvis du har behov for oplæring, har vi erfarne patologer, der gerne gør dette.

Vi vil også gerne bakke op om et eventuelt ønske om at forske, ved at skabe rammer i form af tid og praktisk opbakning fx af molekylærpatologilaboratoriet, som er en del af vores store, velfungerende laboratorium og vores altid hjælpsomme og imødekommende sekretariat.

Om os:

Med udgangspunkt i patienten har vi fokus på kvalitet i diagnostikken, god betjening af vores rekvirenter og samtidig øje for, at vi skal være en del af fremtiden igennem forskning og udvikling.

Vi varetager den vigtige gate-keeper funktion i forhold til regionens to kræft hospitaler. Og det er derfor vigtigt for os hele tiden at være opdateret vidensmæssigt og i front med forskning og udvikling.

Vi servicerer hospitalets store gastroenhed med bl.a. diagnostik i forbindelse med screeningen for samt udredning og behandling af kolorektal cancer. Der er velfungerende MDT-teams og et stort præparatflow. Vi varetager også regionens livmoderhalskræftscreening, dette giver os stor mængde gynækopatologiske prøver. Desuden har vi dermatologi fra almen praksis i hele Region Hovedstaden og i indeværende og kommende år går vi ind i en fagligt spændende og udfordrende periode, da Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer indføres og der dermed sker et skifte fra kun cytologisk screening til også at omfatte primær HPV-screening.

Lægegruppen:

Lægegruppen består af i alt 18 patologer med en bred variation i erfaring, viden og interesser. Vi er engagerede og rummer forskellighed. Vi har altid mellem 5-7 uddannelsessøgende læger på afdelingen.

Der er gode muligheder for betalt efter- og videreuddannelse, så vidensniveauet kan fastholdes og udvikles.

Vi har ingen vagtfunktion og vi giver mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og arbejdsfunktioner efter aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og til et muligt fremtidigt samarbejde.

Kvalifikationer: Speciallæge i patologisk anatomi og cytologi.

Løn- og ansættelsesforhold: Ansættelse som overlæge ifølge overenskomsten for overlæger mellem Danske Regioner og Overlægeforeningen samt mulighed for forhandling af lokalløn. Ansættelse som afdelingslæge følger overenskomsten mellem Danske Regioner og Yngre Læger samt mulighed for lokalløn. Hvis ansøger ønsker specielle forhold omkring arbejdstid, kan dette forhandles.

Ansøgningen: Skal indeholde autorisationer (selvstændigt virke og speciallæge i patologisk anatomi og cytologi), motiveret ansøgning samt CV, hvor der indgår oplysninger om uddannelse, administrativ erfaring, undervisningserfaring og videnskabelig produktion, idet den faglige bedømmelse bl.a. vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer indenfor de 7 lægeroller.

Yderligere oplysninger: om afdeling og stillingsindhold kan fås hos ledende overlæge Bettina Filtenborg-Barnkob tlf. 51364067/ e-mail: bfil0004@regionh.dk .

Ansøgningsfrist: 10/6-2019, der påregnes samtaler d. 12. eller 13. juni.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Hovestaden

 • Stad

  Hvidovre

 • Land

  Danmark

 • Sista ansökningsdatum

  2019-06-10

 • Publiceringsdatum

  2019-05-13

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

TIPSA REDAKTIONEN!

Har du nyhetstips? Mejla oss:

redaktionen@dagensmedicin.se

Eller ring tel: 08-409 320 40

Nyhets- och redaktionschef:
Katarina Ekspong 072-252 14 80

Teamledare nyheter:
Jens Krey 070-735 16 61
Sara Heyman 073-558 66 71

Vill du tipsa oss krypterat och säkert? Klicka här!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Sök i vår databas!

Våra seminarier